Werkgelegenheid en opleiding: Piscine Global Europe 2022 biedt concrete antwoorden op uitdagingen die spelen in de zwembadsector

Een opkomende sector zoals de zwembad- en spa-wereld krijgt vandaag de dag met grote uitdagingen te maken op het gebied van rekrutering – voor gediversifieerde profielen – en de opwaardering van de vaardigheden van haar professionals op het gebied van domotica. Wereldwijd worden initiatieven ontwikkeld om aan deze behoeften te voldoen en Piscine Global Europe positioneert zichzelf als een plek die professionals hierin ondersteunt.

In 2022 gaat Piscine Global Europe voor de eerste keer een samenwerking aan met de FPP. Op de beurs vertaalt zich dit in een ruimte gewijd aan werkgelegenheid en opleiding: Campus Emploi Formation.

Hier zullen vormingsorganisaties de vragen beantwoorden van werkgevers, werknemers, werkzoekenden, volwassenen in beroepsopleiding en jongeren in opleiding. Permanente vorming, leertijd, voorstelling van de verschillende beroepen in de sector, aanwervingsmogelijkheden… Je kan hier specifiek terecht voor:

  • Workshops met concrete antwoorden op specifieke vragen: hoe schrijf je een jobaanbieding? Hoe voer je een sollicitatiegesprek?
  • Advies van opleidings- en wervingsorganisaties voor professionals.
  • Informatie over de arbeidsmarkt en toegang tot vacatures in de sector.
  • Conferenties over toekomstgerichte en actuele onderwerpen in de Pool Design Arena.

Piscine Global is nog steeds hét referentie-evenement voor zwembaden en wellness. De volgende editie van Piscine Global Europe zal professionals uit de sector samen brengen en hen oplossingen bieden om de uitdagingen van morgen aan te gaan.

Meer info:
www.piscine-global-europe.com