Zwembad- en Wellnessavond

De Belgische Federatie van Zwembad- en Wellnessprofessionals verwelkomt u graag op de allereerste editie van de Zwembad- en Wellnessavond! Markeer 15 februari 2024 in uw agenda en zorg ervoor dat u aanwezig bent in Brussels Kart voor een exclusieve avond speciaal voor zwembadbouwers en distributeurs.

Deze avond biedt een unieke gelegenheid om collega’s uit de branche te ontmoeten, de producten van onze partners te verkennen en te genieten van een ontspannen sfeer. Het programma van de avond omvat het bezoeken van standjes, demonstraties, boeiende seminaries over relevante onderwerpen in de sector, een gezellig buffet en een opwindende kartingcompetitie!

Schrijf uzelf en uw collega’s in voor deze race tegen de klok op het kartcircuit en ontdek de Max Verstappen of Lewis Hamilton in uzelf. Prijzen zullen worden toegekend aan de drie coureurs met de beste rondetijden. Mis dit unieke evenement niet en meld u vandaag nog aan voor een onvergetelijke avond vol plezier en netwerkmogelijkheden in de wereld van zwembaden en wellness!

Meer info:
www.zwembad-bouwers.be/zwembad-en-wellnessavond