Distri Pond Projects & Firestone PondGard EPDM folie: gegarandeerd waterdicht!

Distri Pond Projects biedt jou als professional technische ondersteuning op de werf voor het plaatsen van o.a. Firestone PondGard EPDM folie. Firestone PondGard™ is de uitverkoren vijverfolie van professionele tuinaannemers en wordt al jaren met succes geplaatst in diverse toepassingen wereldwijd.

Ontdek de vele voordelen hier

Distri Pond Projects & Firestone PondGard EPDM folie: gegarandeerd waterdicht!
De creatie van een mooie en duurzame vijver begint op de bodem, met de keuze van de juiste vijverfolie. Firestone PondGard™ is de uitverkoren vijverfolie van professionele tuinaannemers en wordt al jaren met succes geplaatst in diverse toepassingen wereldwijd.

Firestone PondGard EPDM folie …
• heeft een bewezen kwaliteit
• is langdurig getest en is 100 % compatibel met het vijverleven
• is in grote vellen beschikbaar
• laat zich ter plaatse assembleren
• heeft een matzwarte kleur die de watertemperatuur van de zwemvijver verhoogt
• heeft een schriftelijk garantiecertificaat van een wereldmarktleider

Het ervaren plaatsingsteam van Distri Pond Projects maakt je vijverproject in onderaanneming waterdicht. Distri Pond Projects biedt jou als professional technische ondersteuning op de werf voor het plaatsen van Firestone PondGard EPDM folie, het uitwerken van naadverbindingen, buisdoorvoeren, verlichting, hoeken, trappen, enz. Door hun jarenlange ervaring is geen uitdaging te groot voor deze specialisten!

Bij aankoop van Firestone PondGard folie heeft de eindklant recht op een officieel garantiecertificaat voor 10 jaar op gebreken en 20 jaar op UV-bestendigheid. De werkelijke levensduur van Firestone PondGard bedraagt echter vele tientallen jaren. Wanneer de werken uitgevoerd worden door de technici van Distri Pond Projects krijgt men eveneens een garantie van 10 jaar op de verwerking.

Gegarandeerd waterdicht! Je kan op beide oren slapen en hebt kwaliteit voor vele jaren.

Distri Pond Projects: www.heldervijveren.com/distri-pond-projects

Firestone PondGard: www.heldervijveren.com/vijverproducten