BSPA vertegenwoordigd Belgische bouwers bij EUSA Awards

Deze prijs voor de zwembadsector wordt sinds 2013 jaarlijks verleend door de European Union of Swimming Pool and Spa Associations (EUSA) in samenwerking met de nationale zwembadfederaties van Europa. Hij bekroont de mooiste privézwembaden. In de volgende zeven categorieën wordt telkens een bronzen, een zilveren en een gouden winnaar aangeduid: overdekte privézwembaden, niet overdekte privézwembaden, privézwembaden met overkapping, privézwembaden met automatische overkapping, privézwembaden bij nacht, privéspa’s en privé hot tubs.

Aan de wedstrijd van 2020 nemen 191 zwembaden uit 11 landen deel: Oostenrijk, België, Duitsland, Groot-Brittannië, Griekenland, Frankrijk, Italië, Portugal, Spanje, Zwitserland, Turkije. Het speciale aan de EUSA-prijs is dit: in deze wedstrijd worden “de besten van de besten” verkozen omdat de nationale verenigingen meestal de winnaars of de voorgeselecteerden van hun nationale zwembadwedstrijd voor de EUSA Award afvaardigen.

De Award-ceremonie van 2020 zal de achtste editie zijn. Ze is voorzien tijdens de zwembadshow Piscine (Lyon, Frankrijk) in november 2020.

Meer informatie over EUSA vind je hier: www.eusaswim.eu