BSPA verwelkomt drie nieuwe bestuursleden

Op donderdag 22 februari verzamelden de leden van de BSPA in Groot-Bijgaarden voor hun jaarvergadering. De leden volgden in twee taalgroepen een interessant seminarie over warmtepompen. Ze leerden er wat nu precies het verschil is tussen een inverter en een klassieke warmtepomp en over het belang van een goede dimensionering.

Na de koffiepauze volgde de stemming voor de nieuwe bestuursleden en de effectieve jaarvergadering. Alain Servais van LMP en voorzitter Joeri Dils namen het woord. Zij bespraken het kasverslag en deden de plannen voor de BSPA uit de doeken. Joeri Dils hoopt dat er dit jaar een soort academie voor zwembadbouwers van start kan gaan naar Frans voorbeeld.
Joeri Dils sloot de vergadering af met de ontslagnemende bestuursleden Yves Respen, Patrick Lebizay en Jean-Luc Desmet een bloemetje aan te bieden en hen te danken voor hun jarenlange inzet. Uiteindelijk werden de namen van de drie nieuwe verkozen bestuursleden bekendgemaakt. Olivier Huysmans (HDB), Dominique Wiedig (Tendance Piscines) en Carine Claeys (SCP) gaan met veel enthousiasme hun nieuw engagement aan.
De aanwezige leden van de BSPA sloten de dag af met een afsluitende receptie en een diner.
De leden van de BSPA kunnen via het professioneel gedeelte op www.bspa.be de presentaties (NL / FR) van de warmtepompen raadplegen.

Wenst u ook lid te worden?  
Ga naar de website en registreer je: https://bspa.be/registreren/