CF group Benelux: wekelijkse promoties in Beerse

De vestiging van CF group Benelux in het centrum van Beerse belooft dé ‘place to be’ te worden voor professionals uit de zwembad- en wellnesssector. De vestiging opende in 2023 en wordt een opleidingscentrum en strategische hub voor spelers in de sector.

Elke week, voor een onbepaalde periode, introduceert de vestiging van CF group in Beerse een exclusieve promotie op een ‘mystery product’.

Om het mysterie van deze verleidelijke aanbiedingen te ontrafelen, worden professionals uitgenodigd om de promotie ter plaatse te ontdekken. Het doel van dit unieke initiatief is om een interactieve ervaring te creëren en zo de band tussen het agentschap en zijn klanten te versterken.

Waar moet je zijn?
CF group Benelux: Lilsedijk, 2340 Beerse.

  •   Hoogseizoen: maandag tot vrijdag van 8.15 tot 17.30 uur
  •   Laagseizoen: maandag tot vrijdag van 8.45 tot 17.00 uur

De vestiging heeft moderne faciliteiten, waaronder een showroom, kantoren, een seminarieruimte en opslagruimte. Daarnaast is er een grote parkeergelegenheid voor klanten en een speciale laad- en loszone. Dit nieuwe adres weerspiegelt het engagement van CF group Benelux om zich te positioneren als een betrouwbare partner die actief bijdraagt aan de groei van de sector en voortdurende innovatie nastreeft.

Meer info:
[email protected]
02 648 17 82