Vier fabrikanten: SCP Benelux heeft het meest uitgebreide liner-aanbod op de markt …

SCP Benelux biedt pvc-zwembadvoeringen aan van vier vooraanstaande fabrikanten, waardoor de distributeur het meest uitgebreide assortiment liners op de markt heeft. De hoogwaardige liners zijn afkomstig van NextPool, Hagoplast, Renolit Alkorplan en Cefil Pool.

Voor zwembadinstallateurs die op zoek zijn naar op maat gemaakte 75/100e liners, werkt SCP samen met NextPool en hun fabriek Albon, een langdurige partner die gespecialiseerd is in waterdichting. Het Albon-assortiment is verkrijgbaar in 3 kwaliteiten: Classic, Celsius en Premium. De Premium-liners hebben een meerlagige vernisbescherming, terwijl Celsius-liners een monolaag vernisbescherming hebben. Alle drie de kwaliteiten hebben met succes de weerstandstest doorstaan en worden geleverd in vaten, wat erg praktisch is voor klanten. Zowel de Premium-liners als de anti-slip liners zijn ook verkrijgbaar zonder ftalaten.

Om klanten beter van dienst te kunnen zijn, heeft SCP besloten om te diversifiëren in versterkte liners.

SCP onderhoudt al jaren een samenwerking met Haogenplast, een andere gerenommeerde specialist op het gebied van waterdichting. SCP’s exclusieve ‘Proflex’ gewapende folie wordt geproduceerd door Haogenplast. Het ‘Proflex’-programma omvat zowel klassieke effen liners als effen liners met vernislaag, verkrijgbaar in diverse kleuren.

Dit exclusieve assortiment wordt aangevuld met verschillende collecties van Haogenplast: Stoneflex 3D effen, Stoneflex 3D (met 2 nieuwe kleuren in 2024), Matrix 3D (ook met 2 nieuwe kleuren in 2024), Larch 3D, Stone Tile 3D (inclusief de nieuwe Emerald-kleur). SCP biedt tevens het ElvaFlex-assortiment aan, speciaal ontworpen voor commerciële zwembaden.

In 2024 breidt SCP Benelux haar assortiment uit met Renolit-membranen. De Alkorplan 2000-, Alkorplan Relief- en Alkorplan Touch-gamma’s bieden een breed scala aan kleuropties. Daarnaast is er het Alkorplan Natural Pool-gamma, speciaal ontworpen voor zwemvijvers en aangelegde vijvers. Elk Alkor-assortiment wordt geleverd met een waterdichtheidsgarantie van 10 jaar.

De vierde fabrikant die dit jaar het assortiment liners van SCP Benelux verrijkt, is de Spaanse fabrikant Cefil Pool. Het versterkte membraan van Cefil Pool kan worden geplaatst in elk type zwembad, ongeacht de grootte, locatie of gebruik, en op elk oppervlak (metaal, beton, polyester, enz.), met een waterdichtheidsgarantie van minimaal 10 jaar. De fabrikant biedt ook een uitgebreide keuze aan kleuren in het Classic effen gelakte assortiment, Passion en Nature met anti-sliptextuur, Onyx en Keramik. Tot slot maken speciale uitvoeringen voor zwemvijvers en drinkwatertanks het aanbod van deze nieuwe leverancier compleet.In de catalogus van SCP Benelux vind je ook vloeibaar pvc afgestemd op de verschillende kleuren van elke fabrikant. Neem voor meer informatie contact op met uw vertegenwoordiger of per e-mail via [email protected].

SCP… Uw distributeur

Meer info:
SCP BENELUX NV
Maalbeekweg 21 – B-1930 Zaventem
+32 (0)2 386 03 40
[email protected]