Dolphin IOT robots van Maytronics nu verkrijgbaar bij SCP Benelux!

IOT, een nieuwe wifi-verbinding met stroomvoorziening – de kracht van het internet ten dienste van Maytronics zwembadreinigingsrobots

Deze robots zijn 24/7 geconnecteerd met het internet, wat geavanceerde controle en beheer op afstand, dynamische diensten en proactieve gebruikersmeldingen mogelijk maakt.

Programmering en bediening op afstand via uw smartphone met de MyDolphin™ Plus-applicatie, automatische software-updates en probleemoplossing van de robot op afstand, advies voor toekomstig zwembadonderhoud… de voordelen voor de eindgebruiker zijn talrijk. De nieuwe stroomvoorziening transformeert deze robots in gekoppelde apparaten, waardoor real-time communicatie tussen de robot en het internet via de thuis-wifi-router mogelijk wordt.

De Z3i robot en de modellen 20 – 30 – 60 van het Zenit-programma uitgerust met IOT zijn nu verkrijgbaar bij SCP Benelux.

Z3i

 

Zenit 60

Zenit 60 Cloud

Ontdek de nieuwe versie van deze reinigingsrobots bij SCP Benelux! Neem gerust contact met ons op voor meer informatie [email protected]

SCP BENELUX NV 

Maalbeekweg 21 – B-1930 Zaventem 

Tel.: +32 (0)2 386 03 40 / Fax: +32 (0)2 386 03 41