PPG: geniet het hele jaar door van je zwembad met EVAstream

Bij PPG vinden we dat iedereen maximaal van zijn zwembad moet kunnen genieten. Niet alleen in de warme zomermaanden, maar het hele jaar door! Daarom ontwikkelde Eva Optic de EVAstream. De meest krachtige, compacte en betaalbare tegenstroom zwemmachine in de markt. Hiermee kunt u het hele jaar door uw conditie op peil houden, ongeacht het formaat van uw zwembad.

Heerlijk ontspannen “baantjes” zwemmen, fitness, aquajogging of revalidatie. En de kinderen? Die kunnen zich helemaal uitleven.

Uitdagend voor atleten

Perfectioneer uw zwemtechniek, werk aan uw conditie en verbeter uw uithoudingsvermogen. De EVAstream is zo krachtig dat deze zelfs wedstrijdzwemmers van hoog niveau een uitdagende training biedt. Maar niet alleen geoefende zwemmers worden enthousiast van de EVAstream. Door de rustige, stabiele – en bovendien controleerbare – stroming is de machine een aanwinst voor de hele familie.

Het hele jaar door zwemmen

De EVAstream verandert elk zwembad gemakkelijk in een home fitnessomgeving. Gebruik uw zwembad voor méér dan alleen een verfrissende duik op warme zomerdagen. U kunt uw werkdag beginnen met een energieke training of ‘s avonds een ontspannen duik nemen om alle stress van een drukke dag kwijt te raken. De EVAstream betekent dat u het hele jaar door van uw zwembad kunt genieten!

‘”De EVAstream biedt de perfecte combinatie van efficiënte waterverplaatsing en hoge stroomsnelheid. Dit resulteert in een superieure zwemervaring.”

De voordelen van de EVAstream

 1. Krachtig
  De EVAstream creëert een rustige en stabiele stroming. Die zo krachtig is dat het, met één jetstream, wedstrijdzwemmers van hoog niveau een uitdagende duurtraining biedt. De intensiteit van de stroming is traploos instelbaar en kan nauwkeurig worden aangepast aan ieders zwemniveau. Wie zichzelf nóg meer uit wil dagen, zonder handmatig het tempo aan te passen, kiest voor de diverse voorgeprogrammeerde trainingsmodules.
 2. Compact en betaalbaar
  De compacte zwemmachine kan in elk nieuw zwembad worden ingebouwd, en door slim design is de EVAstream betaalbaar voor iedereen. Het is ons gelukt om de krachtigste machine in de markt te maken voor de voordeligste prijs.
 3. Veilig
  Uw veiligheid is ontzettend belangrijk voor ons. De machine is dan ook tot in de perfectie doorontwikkeld en uitgebreid getest. De EVAstream voldoet 100% aan de zeer strikte kwaliteits- en veiligheidseisen, waaronder NEN-EN 16852-1: 2015.
 4. Compleet
  Er zijn diverse accessoires beschikbaar om de EVAstream mee aan te sturen. Van een draairegelaar of afstandsbediening tot een DMX controller met app. Met deze laatste kunt u vooraf geprogrammeerde trainingsmodules afspelen en volledig naar uw eigen wensen aanpassen. Ook kunt u eenvoudig uw eigen trainingsprogrammma’s maken. Koppel bovendien uw onderwaterverlichting en sfeerverlichting aan de DMX controller. Alles werkt samen en u bepaalt!

Specificaties

 • De EVAstream is aan te sluiten op een standaard 16A 230V aansluiting
 • Zeer compact ontwerp
 • Traploos regelbaar van 10% tot 100%
 • Waterverplaatsing 350 m3
 • Stroomsnelheid 8,5 m/s (> 30 km/u)
 • Zeer efficiënt met een verbruik van slechts 2,2 kW

Meer info via [email protected]

www.polletpoolgroup.com