BINDER: een zwembelevenis voor elke dag

Vele huiseigenaars hebben hun droom van een eigen zwembad in vervulling doen gaan. Maar vaak was er maar net genoeg plaats voor een klein bad. Met de turbine-aandrijving EasyStar van BINDER kunnen dergelijke baden in een handomdraai enorm verbeterd worden: deze elegante tegenstroominstallatie kan gemakkelijk geïnstalleerd worden en met één druk op de knop verander je elk zwembad in een echte fitness- en wellness-oase. 

EasyStar is niet alleen uitermate geschikt voor langeafstand-zwemmen, maar ook voor wellnessoefeningen, voor gezondheidsoefeningen in het kader van revalidatietraining of gewoon om in te plonsen. De tegenstroominstallatie is verkrijgbaar in zes prestatieniveaus met een volumestroom van 160 tot 550 m³ per uur. Dankzij de unieke gepatenteerde turbinetechnologie van BINDER verbruikt de EasyStar 50 tot 80 procent minder stroom als systemen die door een pomp aangedreven worden. Ook de onderhoudskosten zijn lager omdat de glijlagers van de motor door het water worden gesmeerd en geen droge ruimte nodig is.

De installatie van EasyStar neemt maar weinig tijd in beslag: je gespecialiseerde vakman hangt de turbine gewoon over de rand van het zwembad en schroeft ze daaraan vast. Duur graafwerk of hoge inbouwkosten zijn overbodig. Ook je vakman profiteert daarvan: dankzij deze ongecompliceerde installatie kan hij meer klanten bedienen.

EasyStar is in grijs en in wit verkrijgbaar. Deze opbouwinstallatie is geschikt voor zwembaden in verschillende materialen zoals met glasvezel versterkt kunststof, beton, roestvrij staal of kunststof. Het systeem wordt comfortabel bediend met een afstandsbediening of via een app (in de Google Play Store/App Store te verkrijgen): zo kan elke gebruiker de stromingskracht individueel instellen. Als accessoire brengt BINDER in de loop van dit jaar een LED-lichtring op de markt. Die beklemtoont het kwaliteitsvolle design van de installatie en creëert een heel bijzondere sfeer in je zwembad.

Gratis en vrijblijvend proefzwemmen kun je via https://www.hydrostar-binder.de/be/