Drie inNOAvations van Renson bij NOA outdoor living

Op donderdag 26 oktober hebben de verschillende partners van NOA outdoor living uitgepakt met nieuwigheden die op de site te bewonderen zijn. Renson pakte alvast uit met 3 ‘nieuwtjes’: richtbare kreon buitenspots, én berging in één en schuifpanelen.

Sfeer op maat in je buitenleefruimte met gerichte spots
Binnenkort kun je onder de nieuwste Renson-terrasoverkapping niet alleen genieten van sfeerverlichting, maar ook profiteren van richtbare spots, dankzij een samenwerking met de Belgische verlichtingsproducent en NOA-partner, kreon. Kreon heeft enkele van hun bestaande binnenspots aangepast voor buitengebruik (IP67) en heeft ook aangepaste bevestigingen gemaakt die perfect passen bij de Renson-overkappingen. Deze spots zijn in dezelfde kleur gelakt als de overkapping, waardoor ze naadloos in het geheel passen.

Je kunt deze spots dimmen of richten via de Renson Connect-app of de Somfy-app, waarmee je ook de daklamellen, ledverlichting, audio en verwarming in je buitenleefruimte kunt bedienen. Dankzij de integratie in het railsysteem van de overkapping kun je de spot eenvoudig verplaatsen en nauwkeurig richten zoals je wilt. Het gebruik van de app maakt het extra gebruiksvriendelijk. De spot kan 360° draaien rond de bovenste scharnier in de rail, en de spot zelf kan nog eens 150° draaien rond de onderste scharnier, waardoor je ongekende vrijheid hebt om de verlichting precies naar wens in te stellen.

Terrasoverkapping én berging in één
Dankzij ons prefab systeem voor vaste wanden met een ingebouwde deur kun je de Renson Algarve nu moeiteloos combineren met een opslagruimte. Je hebt de keuze om de wanden van deze opslagruimte af te werken met verticale aluminium Linarte-profielen of met houten latten. Het eindresultaat is een harmonieuze en tegelijkertijd functionele buitenruimte die diverse toepassingen mogelijk maakt, zoals een terrasoverkapping met opbergruimte, een carport met tuinberging, of zelfs een poolhouse met plaats voor alle bijbehorende accessoires.

Als je kiest voor de afwerking met verticale aluminium Linarte lamellen van Renson, krijg je een uniforme uitstraling voor je hele overkapping of carport, met een strakke afwerking in dezelfde kleur die bovendien gemakkelijk te onderhouden is. Naast de prefab wanden ontvang je met dit gevelbekledingssysteem van Renson ook meteen de horizontale dragers, bevestigingsclips en op maat gemaakte profielen. Op locatie hoef je enkel nog alles stevig vast te schroeven en te monteren voor een perfecte afwerking.

Als je de voorkeur geeft aan hout, worden de basisstructuur voor de wanden van de berging, het steunprofiel en de druipneus op maat gemaakt in de Renson-ateliers. Het hout dien je echter nog zelf als installateur aan te schaffen. De prefab wand is compatibel met elke houtsoort en profielvorm. Voor optimaal gebruiksgemak kun je kiezen voor houten gevelbekleding met het QuickClip-systeem van Carpentier, wat de montagetijd tot een minimum beperkt en naadloos aansluit op de prefab wandstructuur.

Zes nieuwe doeken geven schuifpanelen meer cachet
De samenwerking tussen Renson en 2TEC2 heeft geresulteerd in de introductie van 6 nieuwe doeken speciaal ontworpen voor de Loggia Canvas schuifpanelen. Deze aanvulling verrijkt het al brede scala aan opties voor wandvullingen voor de diverse Renson-overkappingen. Deze nieuwe doeken hebben een grovere textuur, waardoor ze een natuurlijke en gezellige uitstraling hebben. Bovendien zijn ze vervaardigd van duurzame materialen en bieden ze uitstekende UV-bestendigheid, wat zorgt voor een lange levensduur. Daarnaast zijn de doeken eenvoudig te reinigen, wat bijdraagt aan een blijvend stijlvolle uitstraling, en ze zijn volledig recyclebaar.

De kleuren op een rijtje

Zes design styles, evenveel nieuwe kleuren doek:

Meer weten over NOA outdoor living?
Plan je bezoek hier.

Meer info:
www.noa-outdoor.com