José-Maria Guillen versterkt het team van FLUIDRA België

Het team van Fluidra België is uitgebreid met de komst van José-Maria Guillen als Sales Manager, hij zal toezicht houden op de verkoopteams.

Fluidra België is de laatste jaren enorm gegroeid en nog meer sinds de overname van Aquafive, voorheen de exclusieve distributeur van het merk ZodiacTM voor de Benelux. De teams zijn verdubbeld in omvang en motivatie en, ondanks een ingewikkelde periode ten gevolge van de coronacrisis, zijn de verkooprecords op alle gebieden gebroken. De komst van een salesmanager bleek noodzakelijk.

José-Maria Guillen is van Spaanse nationaliteit, net als het hoofdkantoor van Fluidra gevestigd te Barcelona en de moedermaatschappij van bekende en gerenommeerde merken zoals AstralPool, Zodiac, CTX Professional… José-Maria heeft 20 jaar ervaring in verkoop en marketing, waarvan 11 jaar in de zwembadsector. Hij is tevens meertalig: spreekt Spaans, Frans, Nederlands en Engels. Een echte toegevoegde waarde voor het team van Fluidra België.

Zijn voornaamste taak is het herstructureren van het verkoopteam om de hoge normen van Fluidra op het gebied van klantenservice te herstellen. Een taak die hem bijzonder motiveert omdat hij zijn professionele ervaring kan gebruiken voor de ontwikkeling van iets belangrijks.

José Maria: “We hebben de juiste producten voor de Belgische markt, het team is gemotiveerd en onze klanten zijn bereid om verder te groeien met Fluidra. Het enige wat we nu nog moeten doen, is alle stukjes beter in elkaar passen om de klanttevredenheid weer te vergroten.”

Meer info:
Fluidra België
[email protected]
0800 11 352

www.astralpool.com
www.zodiac-poolcare.be