Pollet Pool Group introduceert de high-end INVER X warmtepomp

De INVER X is zonder twijfel de meest revolutionaire warmtepomp van de afgelopen jaren. INVER X combineert een stille werking met een krachtige turbo. Dat klinkt tegenstrijdig, maar wordt helemaal bewerkstelligd met de lancering van deze warmtepomp. De gloednieuwe lnverTurbo technologie bouwt verder op de intussen alom geprezen Full-inverter technologie. Aan de optimalisatie van de techniek gaat 5 jaar intensieve ontwikkeling vooraf. Met de nieuwe lnverTurbo geniet je van een snellere opwarming, een lagere elektriciteitsrekening én een fluisterstille werking. Kortom: INVER X is intelligente zwembadtechnologie op zijn best.

INVER X maakt het absolute verschil met 3 staalharde beloftes: TURBO. POWERFUL & SILENT. De turbomodus van de warmtepomp is je ‘partner in crime’ voor de perfecte opstart van het zwembadseizoen. Met één druk op de knop zorgt de pomp voor 20% extra capaciteit. Die hogere capaciteit resulteert in een snellere opwarming van het water met een nog hogere COP. In vergelijking met de standaard INVERTER-pompen aan 100% van hun snelheid, kom je uit op een COP die 50 tot 70% hoger ligt. Dat betekent bovendien dat de INVER X slechts circa 50% van de capaciteit nodig heeft om de temperatuur van het zwembad op peil te houden. Het energieverbruik daalt zo drastisch. Op zoek naar een rustige en fluisterstille zwembadomgeving? Met INVER X kies je voor een unieke warmtepomp zonder compressor of hoge frequentie geluiden. Daarmee is INVER X gemiddeld 10 keer stiller dan zijn tegenhangers.

INVERX heeft een ingebouwde Wifi module, een intelligent touchscreen en de gepatenteerde honinggraadstructuur. De roosters aan de buitenzijde van de warmtepomp zorgen dankzij die structuur, voor een unieke en zeer stille airflow. De Inver-X serie wordt ondersteund door een algemene fabrieksgarantie van 3 jaar en een zeer uitgebreide fabrieksgarantie van 10 jaar op zowel de warmtewisselaar als de compressor.

Interesse? Contacteer Pollet Pool Group via
[email protected] of 0032 56 78 20 57.