Ontdek de ZENIT 60 reiniger nu exclusief bij SCP Benelux

Maximale prestaties met minimale inspanning…

De Zenit 60 maakt deel uit van het exclusieve SCP-gamma van elektrische ‘Zenit’ reinigers van Maytronics. Dit model biedt de beste prestaties uit het hele Z-programma System PowerStream. De Zenit 60 neemt de volledige oppervlakte van de kuip onder handen en combineert de Dynamic™ dubbele aandrijfmotor met een multidirectionele wateruitvoer, nauwkeurige navigatiebesturing en verhoogde aanzuigsnelheid.

Zenit 60 is 24/7 geconcentreerd met de cloud voor een geavanceerde bediening en beheer op afstand. De werking, uitgestelde start, de reinigingsgeschiedenis, proactieve meldingen en andere dynamische services worden hierdoor mogelijk gemaakt. De bediening van de Zenit 60 wordt vereenvoudigd door software updates en waterdiagnose op afstand. Bovendien verhindert de extra afdichting van de filter de terugkeer van fijn stof in het zwembad. Het resultaat hiervan is een verbeterde prestatie op vlak van reiniging.

Optioneel zijn er nog dikkere patroonpanelen (x2) verkrijgbaar voor een grotere oppervlakte reiniging. De Zenit 60 reiniger is geschikt voor zwembaden met een maximale lengte van 15 m. Dit model reinigt de bodem, de wanden en de waterlijn. Drie ingebouwde reinigingscycli zorgen voor een maximale reiniging met minimale inspanning. Je kan kiezen uit een reiniging van 1u30, 2u00 en 2u30. Het Swivel systeem voorkomt dat de kabel verdraait. Het mandje is langs boven toegankelijk voor een eenvoudig schoonmaak. En de filterindicatie geeft een signaal wanneer de filter gereinigd moet worden.

Enkele voordelen:
– Wekelijkse programmering dankzij de IOT-box
– Via realtime verbonden met de cloud via de MyDolphin + ™ smartphone-app
– Transportwagen inbegrepen

Van 15/06 tot 15/07 krijg je een gratis hoes bij aankoop van een ZENIT 60.
Neem gerust contact met ons op via [email protected] voor meer informatie of om een bestelling te plaatsen.

SCP BENELUX NV
21 Maalbeekweg – B-1930 Zaventem
Tel.: +32 (0)2 386 03 40 / Fax: +32 (0)2 386 03 41
[email protected]