Pollet Pool Group zet de JEE-O buitendouches in de kijker

Je voor of na het zwemmen even afspoelen onder de tuindouche is zalig. Maar ook na een lange werkdag, een intensieve sportinspanning of op zwoele zomeravonden is een tuindouche de ultieme verfrissing.

De stijlvolle JEE-O buitendouches bestaan voor 100% uit roestvrij staal en worden gekenmerkt door een robuust en krachtig ontwerp. Alle douches uit de JEE-O collectie zijn zowel in een geborstelde als gepolijste uitvoering te verkrijgen en sluiten door hun strakke, tijdloze design aan bij klassieke en moderne tuinen.

Buiten douchen, in de privacy van je eigen tuin, tussen de frisgroene planten met de voeten in het gras … Dat is puur genieten!

De JEE-O buitendouches zijn verkrijgbaar 3 uitvoeringen: de Original, de Flatline en de Soho.

De JEE-O ‘Orginal’
De JEE-O ‘Orginal’ is een losstaande buitendouche vervaardigd uit roestvrij staal, beschikbaar met een geborstelde of gepolijste afwerking.

De JEE-O ‘Fatline’
De JEE-O ‘Fatline’ buitendouche is uitgerust met een grote regendouchekop, voor het ultieme, verfrissende gevoel van een regenbui.

De JEE-O ‘Soho’
De JEE-O ‘Soho’ is een prachtige designdouche die bestaat uit minimalistische en robuuste lijnen. Deze douche is ontworpen in samenwerking met de Amsterdamse design studio Grand & Johnson. Less is more! De Soho reeks verwijst naar de legendarische wijk in New York en won doorheen de jaren verschillende designprijzen.

De buitendouches van JEE-O kunnen voorzien worden van een ‘365 dagen optie’, waardoor je 365 dagen per jaar van de buitendouche kan genieten en deze gegarandeerd vorstvrij blijft tot temperaturen -30˚C.

Meer info: [email protected] en https://shop.polletpoolgroup.eu