Versterk je merk met Alpha Industries

Alpha Industries staat bij particulieren vooral bekend onder de merknamen Alpha Wellness Sensations en Dr. Kern. Natuurlijk is ‘branding’ voor ons als bedrijf zeer belangrijk, en we zijn dan ook zeer trots om eigenaar te mogen zijn van deze gerenommeerde merken.

Alpha Industries kan echter ook jouw partner worden in de optimale ontwikkeling van jouw handelsmerk.

Hoe?
Met de productie van ons ‘white label’-assortiment of via een ‘private label’-serie waarbij we jouw eigen logo op onze banken, zandlopers, hoofdsteunen en zelfs handdoeken voorzien ( minimumafnames n.o.t.k. ) behoren tot de mogelijkheden.

Met onze professionele 3D-visualisaties geven we je een mooi beeld van de verschillende opties. We staan je bij met het nodige advies en onze jarenlange ervaring om samen tot een goede balans van functionaliteit, design, veiligheid en verkoopbaarheid te komen.

Maar ook inzake marketing, logistiek en service kunnen we je ondersteunen zodat jij je enkel nog op de verkoop hoeft te focussen.

Waarom?
Handelsmerken zijn het ideale gereedschap om je verkoop en marges te vergroten. Je differentieert jezelf van concurrenten, ziet een toename van de brutowinst en een verhoging van de omloopsnelheid.

In deze uitdagende tijden worden social distancing en de sociale media steeds belangrijker.

Daarom hebben we een nieuwe Facebook pagina gemaakt. Via Alpha Wellness Sensations België Nederland kan je steeds weer de laatste nieuwtjes en projecten ontdekken. Alvast bedankt om zo veel mogelijk te liken en te delen zodat onze producten aandacht van de consument krijgen.

Meer info: www.alpha-industries.eu & www.dr-kern.de