Schellevis®: Guided by Nature

Schellevis®  produceert een uniek assortiment aan sierbestrating en elementen van beton. De natuur is een belangrijke inspiratiebron voor de tijdloze producten. Alle producten hebben dezelfde unieke structuur en uitstraling. Daardoor zijn ze goed met elkaar te combineren.

In dit project zijn verschillende formaten Schellevis tegels gebruikt. Voor het looppad van de woning naar het buitenverblijf en zwembad zijn grootformaat tegels 200 x 100 x 10 cm in de kleur antraciet toegepast. Over de vijver is gespeeld met grootformaat tegels 150 x 120 x 10 cm in de kleur carbon die fungeren als speelse staptegels. Op het terras grenzend aan het zwembad is gekozen voor het formaat 100 x 100 x 5 cm (grijs) en ook de zwembadranden en hoekstukken zijn van Schellevis in dezelfde kleur grijs.

De Schellevis® zwembadranden laten het zwembad naadloos overlopen in het terras en zorgen voor een mooi afgewerkt geheel. De Schellevis® zwembadranden zijn bovendien afgerond en antislip. Hierdoor zorgen ze voor een luxe en veilige rand rondom elk zwembad.

Bezoek onze website en volg onze socialemediakanalen voor meer bijzondere buitenruimtes ingevuld met Schellevis® producten.

Uitvoering: Zwemplus.be
Ontwerp: Plan Buiten (www.planbuiten.be)
Fotograaf: Vroni Bollen Fotografie (www.fotografievroni.be)


Meer info:
www.schellevis.nl