PRIMEUR: Cedral antislip-terrasplanken in vezelcement

Er is een nieuwe speler op de terrasmarkt! Was jij al op de hoogte van de Cedral terrasplanken in vezelcement? Bouwmaterialenhandelaar Etex is al jaren een gerenommeerd producent in vezelcement bouwmaterialen voor dak en gevel en breidt nu zijn gamma uit naar het terras. Sinds begin 2022 zijn de Cedral terrasplanken in heel België te verkrijgen.

De Cedral terrasplank heeft een natuurlijke look, is splintervrij, antislip, onderhoudsvriendelijk en is heerlijk om blootvoets op te lopen. Deze terrasvloer is duurzaam en heeft enkele unieke voordelen. Vraag gratis een professioneel staalpakket aan.

1. Natuurlijk kleurenpalet
Cedral Terrace is een plankenvloer op basis van vezelcement. De vloer is verkrijgbaar in vier natuurlijke kleuren die mooi aansluiten bij elke tuin: zachtgrijs, diepgrijs, steenrood en zandbeige.

2. Designmogelijkheden
De Cedral terrasvloer is verkrijgbaar in vier kleuren, één lengte (315 cm) en twee breedtes (17,5 cm en 8,45 cm). Je hebt dus tal van designmogelijkheden om een terras te ontwerpen rond het zwembad. Je kan met de planken in verschillende richtingen werken. Voor één kleur kiezen of net verschillende kleuren combineren. Heel trendy is nu de afwisseling van brede en smalle planken.

3. Antislip, splintervrij en fluweelzacht voor blote voeten
Sommige materialen zijn onprettig voor blote voeten, maar Cedral Terrace voelt net heel zacht aan. Je creëert een “plankenlook” maar deze planken splijten of splinteren niet.  Men kan zonder gevaar blootvoets rondlopen en ook bij warm weer blijft het terras koel aanvoelen aan de voeten. Het vloeroppervlak biedt bovendien natuurlijke grip. Zelfs bij nat weer of natte omstandigheden. Daardoor is het ook een ideale vloer voor rond je zwembad.

4. Makkelijk te plaatsen
Cedral Terrace is eenvoudig te installeren. Er komen geen nagels of lijm aan te pas. Op een stabiele onderconstructie zet je de planken vast met handige clipsen. Zijn de planken te lang? Dan kan je ze makkelijk op maat van het terras verzagen.

5. Onderhoudsvriendelijk
Zodra je terras geïnstalleerd is, heeft het nog weinig onderhoud nodig. De terrasvloer van Cedral is tot in de kern gekleurd en verweert op een natuurlijke manier, waardoor je de planken niet hoeft te vernissen zoals bij een houten vloer. De vloer is ook slijtvast en weersbestendig en blijft er prachtig uitzien, zonder veel onderhoud. Wij bieden voor vakmensen een zeer mooie staalbox met het volledige gamma. Vraag snel GRATIS deze box aan.

Waar kan je Cedral Terrace kopen?
Vind een verdeler bij jou in de buurt!

Meer info:

Cedral Terrace
015 71 74 43
[email protected]
www.cedralterrace.be