AXESS: bestel online!

Beste partner,

We spelen in op de huidige situatie en willen je de mogelijkheid bieden om online een overkapping te bestellen voor een zwembad, een swimspa, een hottub of een patio. Zonder dat één van onze technische adviseurs daarvoor persoonlijk bij je op bezoek moet komen.

 Zo werkt het ONLINE

1.  Op onze website https://www.axess-europe.com/ kies je een overkapping voor een zwembad, een swimspa, een hottub of voor horeca-doeleinden die je bevalt. Daarna vul je gewoon het gegevensformulier voor de gekozen overkapping in, geef je je bijzondere voorkeuren of wensen aan en zullen wij je een offerte bezorgen.

2.  Stuur een e-mail naar [email protected] en formuleer daarin je wensen. Wij nemen dan contact met je op en regelen verder alles.

3.  Je kan ons ook telefonisch bereiken via: +32 15 338 010

 Op deze manier kun je ons kantoor altijd bereiken en  je wensen elektronisch met ons bespreken. Onze medewerkers staan klaar om je een volledige pre- en aftersales service en alle nodige garanties te bieden. Technische tekeningen en berekeningen worden zoals altijd uitgevoerd. Aarzel dus niet en neem contact met ons op.

We zijn er voor jou! We wensen jou, je familie en collega’s een goede gezondheid. Wees voorzichtig en zorg voor jezelf. 

 Jouw team van Axess Belgium

 DE LAATSTE INFORMATIE UIT ONZE FABRIEK IN DE TSJECHISCHE REPUBLIEK 

In de Tsjechische Republiek loopt de productie op volle toeren. Na voorafgaande overeenkomst en onder strikte voorwaarden, installeren we ook ter plaatse. Buitenlandse orders worden momenteel ook geproduceerd. We hebben voldoende opslagruimte om onze buitenlandse orders veilig en zeker te bewaren.