Distri Pond Academy lanceert vijveropleidingen 2015

“Dit kun je niet vinden op internet of in een tijdschrift.”, “Goede opfrissing voor het nieuwe seizoen.”, “Duidelijke uitleg over het hele zwemvijvergebeuren.”, “Interessante vernieuwing met veel praktische info.”
Bovenstaand slechts enkele reacties op de opleidingen die vijverspecialist Distri Pond afgelopen voorjaar organiseerde. Omwille van het eclatante succes, zet Distripond de traditie ook in 2015 verder. Met name in januari en februari worden er een aantal inhoudelijke en praktische vernieuwingen zoals een grote instructieve vijvermaquette aangeboden. Als je van jezelf een nóg betere vakman wil maken, schrijf je dan asap in. Het aantal deelnemers is immers beperkt.

  • Opleiding zwemvijveraanleg (aanleggers/architecten): Dinsdag 27/1/2015
  • Praktische opleiding assemblage Firestone folie (aanleggers): Dinsdag 3/2/2015

Praktische info
De opleidingen lopen telkens gedurende een volledige dag (9u-16u30) en vinden plaats in het Opleidingscentrum van de Distri Pond Academy, Nikelaan 33, 2430 Vorst-Laakdal.
De kostprijs bedraagt €50 excl. BTW p.p. (lunch, drank en lesmateriaal inbegrepen). Bij aanwezigheid ontvangt u dit bedrag terug in de vorm van een aankoopbon met 6 maanden geldigheid.

Meer info: Sophie Vanstraelen via [email protected], 013/ 61 88 75 en www.distripond.com