NIVEKO op SPATEX Beurs in Coventry

De laatste tijd heeft Niveko zich met groot succes sterk ontwikkeld in de West-Europese markten. Dankzij producten van topkwaliteit  en hard en onverdroten werken, waren ze in staat om een netwerk van vijftig zakelijke partners op te bouwen die het merk NIVEKO vertegenwoordigen.

Met 20 jaar ervaring in de productie van zwembaden en met honderden realisaties per jaar, voelde NIVEKO zich gesterkt om ook de Britse markt te gaan bewerken. Daarom zal het bedrijf met een stand vertegenwoordigd zijn op de SPATEX beurs in de Ricoh Arena in Coventry.

Een gedeelte van de stand wordt ingenomen door een volledig bad uit de Exclusive lijn – de Whisper – en een Apollo designtrap plus een volledig geautomatiseerde filterinstallatie. NIVEKO zwembaden zullen er uitpakken met slogan “Custom-built Monopools Producer“. Daarmee wil het bedrijf aangeven dat het kwalitatief hoogstaande monoblok zwembaden bouwt op maat van de klant. Er wordt ten allen tijde rekening gehouden met de wensen van elke klant.

Om zeker te zijn dat de hoge kwaliteit van producten en service ook in de UK kan aangehouden worden, werkt Niveko in ieder land – en dus ook in de UK – samen met een business partner, die in staat is om maximale steun tijdens de verkoop en de daaropvolgende service voor de eindgebruiker te garanderen. Het bedrijf nodigt dan ook iedereen van harte welkom uit om hun stand (C4) op de SPATEX beurs te bezoeken.

www.NIVEKO-POOLS.com