Mecodo IoT: het wellnesssysteem van de toekomst 

Het Mecodo IoT systeem laat u toe elk aspect van uw wellnessinstallatie te automatiseren, te controleren en te bedienen.
Met de wellnesssturing van Mecodo kan men nu ook meerdere filterpompen en zandfilters volledig in de sturing integreren waardoor terugspoelen en naspoelen onafhankelijk kunnen worden ingesteld per pomp en filter. Dit heeft als voordeel dat men bij overloopzwembaden ook voor een kleinere buffertank kan opteren.

De Mecodo sturingen werden voorzien van de zeer innovatieve Bluetooth Mesh technologie. Bluetooth mesh maakt het mogelijk ontelbare verlichtingspunten onderling te laten communiceren zonder nood aan enige bekabeling voor dataverkeer.  Enkel de voedingsspanning tot aan elk verlichtingspunt blijft nodig.
Door deze technologie kan men via de moderne uiterst gebruiksvriendelijke Mecodo interface nu ook heel gemakkelijk de verlichting in en rond de poolhouse, de tuinverlichting en andere verlichtingstoepassingen bedienen. Er zijn geen beperkingen, ook RGBWW (RGB +warm wit + koud wit) verlichtingstoepassingen zijn mogelijk.

Mecodo werkt samen met enkele fabrikanten van waterbehandelingssystemen om de communicatie tussen de verschillende installaties rechtstreeks via een TCP/IP (ethernet) verbinding te laten verlopen. Het koppelen van een automatische waterbehandeling wordt dus kinderspel met de slimme Mecodo IoT software.
De Mecodo wellnessinstallaties kan men uitlezen en bedienen met  elke moderne smartphone, laptop, smart TV en/of laptop.  De moderne HTML5 interface maakt dit mogelijk zonder dat hiervoor een App moet worden geïnstalleerd. Iconen en animaties geven u in een oogopslag  een duidelijk overzicht op alle parameters van het systeem.
Via TCP/IP kan Mecodo heel gemakkelijk integreren met verschillende BMS (Building Management System)- en domotica systemen zoals KNX.
Mecodo is dus de ideale partner om wellnessautomatisatie te voorzien in een totaalproject. Het BlueCherry Internet-of-Things platform die instaat voor de bediening en monitoring op afstand garandeert een feilloze werking en superieure beveiliging van alle communicatie.
Bekijk onze website voor meer informatie en vraag uw online demo aan: www.mecodo.com