BINDER: Effectieve training en weldadige ontspanning

De HydroStar zweminstallatie met tegenstroom vormt een uitbreiding op de toepassingsmogelijkheden van elk zwembad.
De HydroStar zweminstallatie met tegenstroom van BINDER ondersteunt permanente zwemtraining en ontspannende wellnessbehandelingen. De veelzijdigheid van het systeem is te danken aan zijn innovatieve technologie: In tegenstelling tot conventionele tegenstroominstallaties produceert HydroStar een gelijkmatige, krachtige stroming.

De zweminstallatie met tegenstroom is geschikt voor montage in zwembaden uit verschillende materialen zoals beton, roestvrij staal, folie, glasvezelversterkt kunststof en kunststof. HydroStar kan snel en eenvoudig worden geïntegreerd in natuurlijke vijvers of SwimSpas. Zelfs achteraf inbouwen is geen probleem dankzij het nieuwe inhangsysteem met modern design.
Het systeem is verkrijgbaar in zes vermogensniveaus met volumestromen tot 160, 215, 275, 320, 430 en 550 m3 per uur en wordt bediend met afstandsbediening, piëzo-schakelaar of optioneel aanraakscherm. Via het display kunnen ook individuele trainingsprogramma’s worden opgesteld, bovendien hebt u op elk moment een overzicht van de reeds gezwommen baan en de tijd die daarvoor nodig is.
HydroStar is niet alleen eenvoudig te installeren, het systeem is ook gebruiksvriendelijk omdat het nauwelijks onderhoud vereist: Het heeft geen droogruimte en de glijlagers van de motor worden gesmeerd door het water. Gebruikers besparen ook energiekosten omdat de zweminstallatie met tegenstroom slechts ongeveer 20 tot 50 procent van de stroom verbruikt die nodig is voor pompaangedreven systemen.
HydroStar heeft tal van prestigieuze prijzen ontvangen voor zijn innovatieve technologie en gebruiksgemak, waaronder de Golden Wave Award van het Duitse tijdschrift SCHWIMMBAD+SAUNA, de German Brand Award en de Plus X-Award. De zweminstallatie met tegenstroom is verkrijgbaar bij geselecteerde retailers, die nauw samenwerken met BINDER. Meer informatie is beschikbaar op www.hydrostar-binder.de/be.