Oxymatic

Oxymatic Smart is het enige desinfectiesysteem dat 100% milieuvriendelijk en chloorvrij gebleekt is, met inbegrip van het automatische en remote beheer van alle functies van het zwembad.

Het systeem biedt een volledig ecologische behandeling van water en een volledig automatisch beheer van alle functies van het zwembad. Hiermee krijg je uitzonderlijk proper water, garandeer je  de gezondheid van het water en spaar je het milieu terwijl je weinig energie verbruikt en kan  genieten zonder chemische oxidanten te moeten inzetten.

De ecologische gepatenteerde technologie maakt één van de meest krachtige ontsmettingsmiddelen, hydroxylion (OH). Proeven die genomen werden vóór en na installatie van het systeem op openbare zwembaden, toonden een significante vermindering van het gebruik van chloor, pH, water en energie aan. Omdat het zwembad wordt gedesinfecteerd door middel van een hydrolysesysteem dat een hoge redoxpotentiaal genereert, wordt de bijdrage van de chemische oxidanten geminimaliseerd.

Het energieverbruik ligt ook aanzienlijk lager dan andere desinfectiesystemen op de markt.

Zijn automatische cycle management optimaliseert alle functies van het zwembad (pH, circulatie, filtratie, desinfectie, verwarming, verlichting, …) en stelt u in staat om de parameters van het zwembadwater van op afstand te monitoren op iPhone, Android of PC. Hierdoor kunnen installateurs een betere service bieden.

www.hydrover.eu