NIVEKO monoblok zwembaden op maat gemaakt met een unieke technologie en apparatuur

NIVEKO biedt bouwkundige monoblokbaden op maat met robuuste wanden en bodem in beton. Met een NIVEKO bad kan je van standaard tot designmodellen bestellen. De productie van alle componenten van NIVEKO baden gebeurt altijd onder strenge en permanente controle van de eigen ingenieurs. De hoog kwalitatieve inbouw onderdelen (jets, skimmers, lampen) zijn beschikbaar in kunststof (PVC) of roestvrij staal en in ronde of vierkante vorm.

Het hart van elk zwembad is de filtratietechnologie. Alle componenten daarvan moeten zonder enige beperking het gehele jaar door werken. De NIVEKO filtratietechnologie units zijn samengesteld door team van professionelen. In het ontwerp werd rekening gehouden met een hoge betrouwbaarheid en een zuinige werking. Met de Programmable Logic Controller (PLC) met Ecostream wordt de werking van het systeem constant gemonitord en bijgestuurd en bespaart de klant tot 50% van de kosten van het zwembad.

Het NIVEKO veiligheidsdek tenslotte combineert esthetiek, veiligheid, verwarming en isolatie. Twee hoofdgroepen en CLASSIC ECO bieden 20 verschillende kleuren van Almost latten.

www.niveko-pools.com