Recypool: Het ecologisch bad van CF Group Benelux

Voor het nieuwe seizoen introduceert CF Group Benelux een volledig nieuw type zwembad: RECYPOOL zwembaden, een ecologische en economische oplossing die aan alle verwachtingen en budgetten zal voldoen. Maar waarin verschillen zij van andere zwembaden op de markt?

EEN MILIEUVRIENDELIJK ZWEMBAD
De RECYPOOL zwembaden zijn ontworpen om aan de hedendaagse klimaatuitdagingen te voldoen. De zwembaden zijn gebouwd met gerecycleerde polyethyleen materialen. Alle gerecycleerde materialen worden getest, geproduceerd en op de markt gebracht met een garantie van 10 jaar. Bied uw klanten een kwaliteitszwembad dat zowel aan hun eisen als aan die van de planeet voldoet.

MAAK HET ZELF
Met de RECYPOOL zwembaden die CF Group Benelux aanbiedt, bouwt u in een handomdraai een zwembad. RECYPOOL zwembaden zijn kit zwembaden. Het hoofddoel van deze zwembaden is het verminderen van de montagetijd en de arbeidskosten, die een probleem kunnen vormen bij andere, complexere en duurdere oplossingen. De montage van een RECYPOOL zwembad is eenvoudig en de installatie verloopt snel. Bij de levering van het zwembad wordt een handleiding geleverd, waarmee een handige Harry het zwembad van zijn dromen zelf in elkaar kan zetten.

Wilt u meer weten over deze nieuwe zwembaden?
Neem contact op met CF Group Benelux:
[email protected]
02 648 17 82