De nieuwe optie ‘energieanalyse’ van PoolCop: voor een nog betere beheersing van het energieverbruik

Ontdek de nieuwe optie ‘PoolCop IoT Energy Analyser’ om de energieprestaties van uw zwembad nog meer te optimaliseren.

Dit analyseapparaat, dat compatibel is met installaties die zijn uitgerust met PoolCop Evolution of PoolCop Genesis, stelt u in staat het energieverbruik van elk apparaat in het zwembad te analyseren en te meten om de werking ervan te optimaliseren. Net als met een stroomonderbreker kunt u met de energieanalysator zeer snel een anomalie opsporen. Een abnormaal hoog verbruik van een pomp of van een elektrolyse-systeem zijn een signaal voor versleten of slecht werkende apparatuur. Met de energieanalysator kunt u deze anomalieën al bij de eerste tekenen van zwakte in de systemen opsporen en krijgt u de mogelijkheid om snel in te grijpen.
De energieanalysator kan ook identificeren welke apparaten geen energie meer verbruiken en dus niet meer werken. Ook hier stelt de energie-analysator u in staat zo snel mogelijk actie te ondernemen.

Voor zwembadprofessionals is de IoT-energieanalysator een echte bondgenoot die hen in staat stelt de evolutie van het verbruik en het gedrag van de apparatuur te meten en op te volgen en zo de verschillende interventies beter te plannen. De analysator helpt hen ook om vragen van klanten over het verbruik van hun zwembad te beantwoorden met nauwkeurige en tastbare gegevens: een extra service die de particulieren zal helpen om hun zwembad beter te begrijpen.
De IoT-energieanalysator maakt een intelligenter zwembadverbruik mogelijk en houdt de energiekosten onder controle.

Meer info:
www.poolcop.com