Hayward: AquaVac 6-serie, 2 versies voor reinigingsefficiëntie op maat!

VERSIE MET BORSTEL OF SCHUIM, HET BESTE VOOR HET REINIGEN VAN ALLE COATINGS
De nieuwe modellen uit de AquaVac® 6-serie zijn nu verkrijgbaar in twee versies om uit te kiezen, voor alle soorten zwembadafdekkingen. De basisreferentie, de borstelrol met spijkers, is ideaal voor het reinigen van bassins met voeringen. De schuimoptie biedt een optimale hechting op tegelbekledingen en rvs-kuipen. Een innovatie die voldoet aan de verwachtingen van de consument en die de reinigingsprestaties verder verbetert.

De reeks elektrische robots van de AquaVac® 6-serie vertegenwoordigt een drievoudige technologische innovatie rond 3 belangrijke punten: zuigkracht, grip op elk terrein en gebruiksgemak.

SPINTECH™-TECHNOLOGIE
Maximale constante zuigkracht, zonder krachtverlies
De Spintech ™ filterloze cyclonale afzuigtechnologie werd voor het eerst toegepast in een aquatische omgeving en zorgt voor een ongekende afzuigconsistentie gedurende de hele cyclus voor perfecte reiniging. Met 18 hydrocyclonen is de robot altijd aan het maximum, altijd aan de top, nul prestatieverlies onder alle omstandigheden!

HEXADRIVETM-TECHNOLOGIE
Horizontaal of verticaal, de robot hecht zich aan de kuip
De AquaVac® 6-serie robot heeft Hexadrive ™ -technologie die zich aan de kuip hecht, ongeacht het oppervlak van het zwembad. Gebaseerd op 6 borstels met variabele snelheid, pennen of schuim, afhankelijk van de coating, en 3 motoren, het tractiesysteem gaat overal heen, past zich aan en onderhoudt het contact zowel horizontaal als verticaal.

TOUCHFREE™ TECHNOLOGIE
De prullenbak schoonmaken zonder je handen vuil te maken
U hoeft uw handen niet vuil te maken om de zak of de filter schoon te maken: die zijn er namelijk niet! In plaats daarvan heeft deze robot een innovatieve afvalverzamelaar met een ingenieus openingssysteem. Met een druk op de knop maak je de robot leeg.

MAKKELIJK TE GEBRUIKEN
Eenvoud boven alles, ter plaatse of op afstand

Aangepaste programmering
Reinigingscycli kunnen volledig worden aangepast aan de behoeften van de dag of de week, dankzij een intuïtieve powerbox die op de robot is gemonteerd.

Afstandsbediening op het AquaVac® 650-model
Uitgerust met een wifi-verbinding, kan het AquaVac® 650-model worden bediend vanaf een smartphone of een iPad met behulp van de gratis iOS- en Android-compatibele app. Zo heb je toegang tot extra functies, waaronder de Tug & Catch-functie, die het gemakkelijker maakt om de robot uit het water te halen.

Bekijk onze productvideo:
https://www.youtube.com/watch?v=8n5gIlV8pRo

Meer info via:
https://www.hayward-pool.co.uk/