T&A viert 20-jarig jubileum

Reeds 20 jaar produceert Technics & Applications (T&A) automatische zwembadafdekkingen op maat. Ludo Vervoort begon in 1995 met de productie van lamellenafdekkingen AquaTop. Vandaag is T&A uitgegroeid tot één van de leidinggevende producenten op de Europese markt.

De AquaTop lamellenafdekking is nog steeds het stokpaardje van het bedrijf! Deze kwaliteitsafdekking met hoogwaardige PVC en PC lamellen biedt elk zwembad een meerwaarde. 2015 is voor T&A een jaar om te feesten, maar ook een jaar waarin zwaar wordt geïnvesteerd in de toekomst. Zo zal de productiecapaciteit in 2015 worden verhoogd met 50% en zal deze capaciteit in 2016 verder worden opgedreven door middel van een verdere automatisering. Naast investeringen in de productiecapaciteit blijft T&A verder innoveren. Een nieuwe geoptimaliseerde rolluiksturing en een nieuwe zwembadlamel zullen in 2015 worden voorgesteld!

Naast onze AquaTop lamellenafdekking is de AquaGuard veiligheidsafdekking ook uitgegroeid tot een populair product op de Europese markt. In tegenstelling tot een rolluik, biedt een AquaGuard minder isolatie maar staat daarentegen voor 100% veiligheid. Daarenboven wordt het zwembad hermetisch afgedekt en blijft het dus volledig proper.

T&A groeide fel sinds 1995, maar de waarden van het bedrijf zijn onveranderd gebleven. T&A blijft streven naar een topproduct voor een competitieve prijs aangevuld met een goede service en betrouwbare levertermijnen. Daarbij zijn opleidingen, het verstrekken van advies, het geven van technische bijstand en de onmiddellijke beschikbaarheid van onderdelen van cruciaal belang.

https://t-and-a.be/nl/