Oxymatic Smart sensatie op Piscine Global

Hydrover presenteerde op de beurs Piscine Global van afgelopen november de Oxymatic Smart, een innovatief systeem van ecologische waterzuivering dat alle functies van het zwembad volledig en op afstand beheert. Het wekte de nieuwsgierigheid van tal van bezoekers van de show die ter plekke konden ontdekken hoe het systeem werkt door middel van slimme mobiele apparaten. De massale belangstelling bewijst dat ook het grote publiek de weg naar efficiënte, milieuvriendelijke en geautomatiseerde waterzuiveringssystemen definitief gevonden heeft.

De invoering van een revolutionair systeem voor het totale beheer van het zwembad via touchscreen en mobiel vormt een nieuwe manier van denken over het beheren van zwembaden en is innovatief voor zowel professionals als gebruikers.

De reacties van de mensen die de stand bezochten waren zeer positief, omdat ze precies vonden wat ze verwacht hadden: een combinatie van ecologie en domotica in één systeem met alle beschikbare data in de cloud. Vooral de mobiele applicatie – de Smart Oxymatic – trok de aandacht van het publiek. Het invoeren van slimme mobiele apparaten in het zwembadbeheer zal de controle en het beheer van zwembaden totaal veranderen omdat je via de Smart Oxymatic een groot aantal functies en parameters kan controleren en beheren en dat van waar dan ook ter wereld.

Voor zwembadbouwers is dat een zegen: zij kunnen nu de zwembaden onder hun hoede van op afstand monitoren, want alle gegevens staan in de cloud. Ook de consumenten waren verrukt want via de Oxymatic wordt het een stuk handiger en eenvoudiger om via de Oxymatic Smart en de ABOT technologie (Advanced Bi-polar Oxidation Technology) 100% ecologisch proper water te verkrijgen. Op die manier besparen ze niet alleen op producten, maar ook op hun energiefactuur.

ABOT (Advanced Oxidation Technology Bipolaire) werd ontwikkeld door Hydrover en wereldwijd gepatenteerd. Het systeem is gebaseerd op de hydrolyse en ionisatie van koper. Dit alles is mogelijk dankzij de geavanceerde technologie, ontwikkeld door Oxymatic, waardoor het watermolecuul door hydrolyse breekt, waardoor de productie van een van de meest krachtige ontsmettingsmiddelen in markt Ion Hydroxyl (OH) mogelijk wordt.