Wedstrijd beste Zwembad-, Zwemvijver- en Saunabouwer 2015

De prijzen van de editie 2014 zijn nog maar net uitgereikt of hier zijn we alweer met nieuws over de volgende wedstrijd. Enkel maar om jullie er op attent te maken dat deze representatieve competitie ook dit jaar weer plaats vindt. Vorig jaar mochten we meer dan honderd mooie projecten verwelkomen en kregen we fantastische laureaten. Máár, het verschil tussen hen die winnen en zij die geselecteerd zijn is vaak zeer miniem. De kwaliteit van zwembaden, zwemvijvers en wellnessproducten en centra stijgt ieder jaar. En wij zijn blij dat we samen met de BSPA en onze sponsors daar ieder jaar weer ons steentje aan mogen bijdragen.

Dus, wacht niet te lang met het uitkiezen van een project. Het hoéft niet per se een project van dit jaar te zijn. Het mag ook al vorig jaar, of nog langer geleden geplaatst zijn. En misschien is dat wel beter, want dan staat de zwembadomgeving volledig op punt en dat is altijd fraai voor de foto’s.

Over foto’s gesproken, de kwaliteit van de ingediende foto’s was vorig jaar zeer goed. Zorg ook dit jaar voor sprekende foto’s van het bad in lengte en breedtezicht, van mooie details én van de gehele technische installatie. Inschrijven kan vanaf nu.