LMP presenteert: Bluefino

Sinds kort brengt LMP een eigen zwembad op de markt: Bluefino. Bluefino is een monoblok zwembad dat verkrijgbaar is in een skimmer- en een overloopversie. En dat telkens in drie lengtes. De baden hebben troeven die hen onderscheiden van de overige monoblok baden op de markt.

Ten eerste is er het esthetische aspect. Een Bluefino bad bestaat uit PP (polypropyleen) platen. Die platen worden aan elkaar gelast door middel van een spiegellas waardoor je bij een gevuld bad geen lasnaad meer ziet. Dat komt de esthetische uitstraling van uw zwembad ten goede. Bovendien heb je de keuze uit een breed kleurengamma: wit, zandkleur, grijs en drie soorten blauw. Om de klant kleurgarantie te kunnen geven worden de polypropyleen platen gekleurd in de massa.

Ecologisch

Een Bluefino bad is ook ecologisch: iedere kuip kan worden voorzien van een isolatielaag van 3 centimeter zodat het warmte- en energieverlies langs die kant uitermate beperkt wordt. En voor een bijkomende en substantiële energiebesparing kan u kiezen voor een LMP rolluik. Ook op vlak van veiligheid scoort het bad goed: de wanden van uw zwembad zijn perfect glad en maken het zwemmen aangenaam en vermijden irritatie bij contact. Bovendien is de trap voorzien van een slipwerende laag om uitschuiven te voorkomen.

Service & garantie

Het Bluefino bad wordt vanaf de fabriek kant en klaar geleverd. Bluefino zorgt voor begeleiding van de werf zodat alles in goede banen geleid wordt. Alle inbouwdelen zoals inspuiters, verlichting, afvoeren en alle leidingen zijn reeds voorzien in het ontwerp en behoeven geen extra behandeling meer. Het zwembad kan geleverd worden in één pakket met alle benodigde randapparatuur zoals filterinstallatie, pompen, ontsmetting … U hoeft zich verder van niets iets aan te trekken. U krijgt er zelfs 10 jaar garantie bovenop. En uiteraard kan u bij LMP terecht voor alle andere producten die je nodig hebt voor het zwembad.