Pomaz: Overdrive TopRoller

Nieuw in de Pomaz zwembadcatalogus 2015: de Overdrive TopRoller. Dit is een uniek oprolsysteem, zowel qua design als functionaliteit en kwaliteit. De Overdrive TopRoller dient voor montage op het terras of optioneel tegen een muur en bestaat in een handbediende en een automatische uitvoering.

De eerste reacties van klanten op het TopRoller oprolsysteem zijn zeer enthousiast. De hoogwaardige kwaliteit van deze Overdrive oproller gecombineerd met een fraai design en grote functionaliteit heeft al menig eindklant overtuigd.

Ook nieuw in de Pomaz catalogus 2015 is de Overdrive verticale schachtmotor. Deze schachtmotor met 3 jaar fabrieksgarantie heeft een dichtheidsklasse IP68 (waterdicht) en is daardoor geschikt voor montage in “natte” motorput. De motor, met stikstof gevuld, is voorzien van 10 meter kabel (7-aderig) in RVS 316-L behuizing gemonteerd. De motorkabel is in de motor op 2 posities voorzien van een 2 componenten hars-afdichting. Hij is voorzien van 30mm gat met spiebaan en een vertragingskast uitgevoerd in RVS V2A, voorzien van rem. Het is een zeer interessant product voor bijvoorbeeld vervanging van de veel geplaatste Hydrodeck Quadra motoren.