Alpha Accessoires

Alpha Wellness Sensations levert niet enkel prachtige sauna- en stoomcabines maar je kan bij ons ook terecht voor zelfbouwpakketten en allerlei accessoires. Zo zijn er naast verschillende (design)kachels en regelingen o.a. ook schroten, banken, rugleuningen, hoofdsteunen, vloerroosters, lampen, lampenkappen, saunakits, handdoeken, infraroodstralers, glazen deuren, deurbeslagen en vernevelaars ter beschikking.

Dat comfort en design ook voor de accessoires hoog in het vaandel gedragen worden is nu ook met een zoveelste prijsuitreiking voor Alpha Wellness Sensations bevestigd. De jury van de Plus X Award heeft het product Chaleur Ergonomic Sauna Headrest van Alpha Wellness Sensations onderscheiden, eerst met de “High Quality and Design Award” en vervolgens met de speciale prijs “Best Product Of The Year 2021”. Dit prachtige sauna-accessoire is gemaakt van drie verschillende houtsoorten: Canadese red cedar, Afrikaanse ayous of thermobehandelde ayous. Deze hoogwaardige houtsoorten passen perfect in de saunasfeer. Thermo ayous is bestand tegen schimmel en aantasting door houtinsecten. Ayous is relatief noestarm, splinter- en harsvrij. Cederhout scheidt geen hars af, is zacht en heeft een antiseptische werking. Het hout kan optioneel behandeld worden met Supi saunawax die in het hout trekt en een vocht- en vuilafstotend oppervlak vormt.

Het innovatieve ontwerp van de Chaleur Ergonomic Sauna Headrest biedt een completere sauna-ervaring en verbetert de algehele gezondheid en welzijn. Het product is uit één stuk gemaakt en heeft een stabiele vorm. Ook biedt deze hoofdsteun een extra esthetisch genot in jouw Alpha Wellness Sensations sauna.

Meer info:
www.alpha-wellness-sensations.be