Een onvergelijkbare zwemsensatie met BINDER

De door turbines aangedreven tegenstroomsystemen van BINDER inspireren mensen in veel landen. De gepatenteerde technologie van het bedrijf heeft al talrijke onderscheidingen ontvangen. Meest recentelijk heeft de uitgeverij ZEIT het HydroStar-turbinezwemsysteem uitgeroepen tot het “Merk van de Eeuw”.

Met deze prijs erkende de jury het unieke van het systeem, dat totaal anders is dan conventionele, pompbediende systemen. Terwijl deze een punctuele stroom genereren, produceert HydroStar een brede, krachtige volumestroom die het lichaam gelijkmatig draagt.

Het feit dat slechts één enkel product in elke wedstrijdcategorie “Merk van de Eeuw” kan worden, onderstreept de eersteklas kwaliteit van turbinetechnologie. Er zijn enkele namaakproducten op de markt, maar alleen HydroStar biedt het gevoel van zwemmen als in een rivier. Vooral triatleten waarderen dit speciale zwemgevoel, omdat de stroming omstandigheden creëert die vergelijkbaar zijn met competitie. Het eindeloos zwemmen zonder te draaien opent ook de mogelijkheid om je zwemtechniek effectief aan te scherpen. Met het brede scala aan stroomsterktes biedt BINDER optimale trainingsomstandigheden en zwemplezier voor elk niveau.

Het grote succes is geen toeval, want BINDER vult met zijn tegenstroomsystemen een gat in de markt: HydroStar is ontwikkeld omdat zwembadeigenaren niet tevreden waren met de prestaties van de gebruikelijke systemen.

BINDER is niet alleen een innovatief bedrijf, maar ook nuchter. Het bedrijf zet zich sterk in voor het promoten van atleten en clubs – daarom steunt het onder andere zwemster Elena Krawzow. De Duitse parazwemmer won al tal van internationale wedstrijden: in 2013 en 2019 werd ze niet alleen wereldkampioen op de 100m schoolslag, maar won ze ook de gouden medaille op deze afstand op de Paralympics in Tokyo in 2020.

Meer info:
www.binder24.com