Alpha Industries, kwaliteit sinds 1934

Alpha Industries is al vier generaties een succesvol familiebedrijf, dat opgericht en beheerd wordt met met een focus op kwaliteit, maatwerk en duurzaamheid. Deze kwaliteiten worden weerspiegeld in onze producten, waardoor ze authentiek, betrouwbaar en persoonlijk zijn.

Het begon allemaal in 1934 met de lancering van Heeren Sanitary Products. Gedurende de daaropvolgende decennia verschoof de focus van het bedrijf geleidelijk naar het vervaardigen van zwembadinstallaties en zonnebanken. In 1985 onderging het bedrijf een volledige rebranding, waarna Alpha Industries resoluut koos voor een exclusieve betrokkenheid in de wellnesssector. Vanaf dat moment groeide het bedrijf uit tot een internationale marktleider en een wereldwijd erkende producent van hoogwaardige wellnessproducten.

Ons grote productassortiment omvat sauna’s, infraroodsauna’s, stoombaden, zoutgrotten, ontspanningsruimtes, bubbelbaden, voetspa’s, belevenisdouches, ijs- en sneeuwkamers en andere gerelateerde thermische ervaringen. Ons ervaren team is bedreven in het verwerken van hout en metaal. In onze moderne fabriek, uitgerust met hoogtechnologische machines, produceren we ons eigen wellness-toebehoren zoals ovens, kachels, loungebanken … Maar ook het maken van tuinaccessoires, zoals schuttingen en tuinverlichting behoort tot onze activiteiten.

Verder bouwen we poolhouses, buitenkeukens, terrassen … op maat. Ontdek al onze diensten op onze nieuwe website.

If you can dream it, we can build it.

Meer info:
www.alpha-industries.eu
www.alpha-wellness-sensations.be