Even weg uit het dagelijkse leven met HydroStar van BINDER

In recreatiebaden, hotels en campings willen gasten vooral één ding: echt ontspannen. Zwembaden en waterpartijen die de stroming van een rivier nabootsen creëren hiervoor de perfecte omstandigheden. Met de bijna natuurlijke stroming van het HydroStar turbinezwemsysteem van BINDER wordt de ervaring perfect.

HydroStar is verkrijgbaar in een enkele en dubbele turbineversie. De brede krachtige volumestroom biedt een zwemsensatie als in een rivier. De stroming wordt gelijkmatig rond het lichaam verdeeld zonder opspattend water – dit onderscheidt HydroStar duidelijk van andere tegenstroominstallaties. BINDER produceert het turbinezwemsysteem in verschillende maten met volumestromen van 160 tot 1.200 m3 per uur. HydroStar verbruikt 50 tot 80 procent minder elektriciteit dan pompgedreven systemen en vereist geen droogkamer of complex leidingwerk. De turbines zijn ook onderhoudsvrij en winterhard.

Beheerders van openbare badzones, zwembaden, hotels en campings maken eveneens graag gebruik van de turbinetechnologie. Steeds vaker worden kunstmatige rivierlandschappen uitgerust met het HydroStar turbinezwemsysteem. BINDER past de afdekplaat voor deze projecten aan, omdat een turbine-uitstroomhoek van 45° ten opzichte van de zwembadwand optimaal is gebleken. Het aantal benodigde units hangt af van de respectievelijke rivierloop – in de regel is de installatie van één unit om de 8 tot 10 meter voldoende. Omdat de turbinezwemsystemen zeer stil en trillingsarm werken, hebben ze geen nadelige invloed op de zwemervaring.

Meer informatie over HydroStar is beschikbaar op Aquanale van 24 tot 27 oktober in Keulen in hal 7.1 op stand G-035-F-034. Het volledige productassortiment is te vinden op www.binder24.com.

Meer info:
www.binder24.com