Alpha Industries presenteert nieuwe toevoegingen aan het assortiment houtafwerkingen!

Alpha Industries heeft een nieuwe reeks houtafwerkingen onthuld, stuk voor stuk met unieke kenmerken en zorgvuldig samengesteld uit unieke houtselecties.

Onder deze innovaties bevinden zich de nieuwe hoogwaardige Abachi Wood Wall Panels. De nieuwe binnenafwerking is verkrijgbaar in 15 verschillende ontwerpen gemaakt van abachihout van premium kwaliteit. Ze zijn beschikbaar in verschillende variaties, met onderscheidende visuele kenmerken en eigenschappen. Een goed voorbeeld hiervan is de sfeervolle ledverlichting onder de zeshoekige panelen. De panelen zijn verkrijgbaar in verschillende onregelmatige zeshoekige vormen en vierkante panelen met diverse ontwerpen.

Het Slatted Plywood (lattenmulitplex) komt in 19 verschillende opties, waardoor er veel variatie is in kleuren en texturen. De materialen zijn duurzaam, innovatief en bestaan uit gerecyclede plastic vilt, profielen van gemiddelde dichtheidshoutvezelplaat en duurzaam gewonnen houtoppervlakken. De MDF-afwerking kan worden gebruikt als een buitenafwerking voor binnensauna’s.

Een nieuw ontwerp is ook de “vingerverbinding” ceder die wordt vervaardigd met behulp van een nauwgezet proces waarbij stukken cederhout aan elkaar worden geperst en gelijmd, wat resulteert in een duurzame en visueel aantrekkelijke afwerking.

Het Cubius Design bestaat uit een arrangement van houtblokken die zorgvuldig zijn samengesteld om een interessante driedimensionale visuele ervaring te creëren. Het ontwerp kan worden aangepast in ceder-, hemlock-, ayous- of thermo-ayoushout.

De 3D Distance zorgt voor een volledige 3D-ervaring in de sauna. Het materiaal is gemodelleerd op een manier waarbij grote golven in het hout tot leven kunnen komen. Met opties voor aanpassing kan dit ontwerp worden vervaardigd met ceder, ayous of thermo-ayous hout, waardoor een op maat gemaakte afwerking mogelijk is die perfect aansluit bij elke ruimte.

Het Checkmate Design geeft een frisse damboardafwerking aan je wellnessfaciliteiten. Dit ontwerp wordt gekenmerkt door de naadloze vereniging van twee maten houten profielen, die samensmelten in prachtige harmonie om de esthetische aantrekkingskracht te verbeteren.

If you can dream it, we can build it.

Meer info:
www.alpha-industries.eu
www.alpha-wellness-sensations.be