Alpha Wellness Sensations: 3D Decoratief Interieur

Deze volledig op maat gemaakte sauna, met ultra-futuristisch design, staat voor een onvergetelijke wellnessbeleving. De houten 3D-wand optimaliseert de saunaruimte en is ontworpen om gebruikers tot een ontspannende saunabeurt te verleiden. Een innovatief en memorabel design.

Deze houten wanden zijn gebaseerd op massieve houtsoorten: ceder, ayous en hemlock. Je kan ze verkrijgen in verschillende modellen en maten. Ze stellen ons instaat om allerlei sferen te creëren, stijl te geven aan je interieur en ons aan te passen aan elke ruimte in het gebouw. Voeg je hier een glazen pui toe, dan geniet je van een mooi panoramisch uitzicht. De leds die de onregelmatige vormen van de 3D-muur accentueren, dragen bij aan een diepe ontspanning. Laat je onderdompelen in de wondere wereld van wellness. Het eindproduct is een mooi, uniek en prachtig handgemaakt stuk.

Aarzel niet, ontdek onze 3D-producten en creëer een natuurlijk, exotisch en eigentijds interieur. Of je nu een particulier of een professional bent, je vindt bij ons een breed scala aan producten aangepast aan je behoeften en wensen.

Meer info:
www.alpha-wellness-sensations.be/product/3d-decorative-interior