Alpha Wellness Sensations: de mooiste projecten van 2023

Dit jaar hebben we bij Alpha Wellness Sensations weer een hele resem mooie projecten neergezet. Met hoogwaardige materialen en het nodige vakmanschap hebben we welzijn geschoken aan honderden tevreden particuliere en publieke klanten. Nu het einde van het jaar nadert, willen we graag van deze gelegenheid gebruikmaken om jullie allemaal te bedanken voor het vertrouwen en de geweldige projecten die we samen hebben gerealiseerd. Het succes van Alpha Wellness Sensations is gebaseerd op de relaties die we door de jaren heen hebben opgebouwd, zonder jou zouden we nooit zo ver zijn geraakt. Het afgelopen jaar hebben we duizenden wellnessproducten gebouwd en het vertrouwen van onze klanten gewonnen. Klanten een plek van pure verwennerij en totale ontspanning geven, blijft ons grootste doel. Het was een groot genoegen om samen te werken.

DE MOOISTE PROJECTEN VAN 2023

Chaleur combi sauna, Zonhoven (BE)
Deze prachtige wellnessruimte gelegen te Zonhoven, is gebouwd in een privé poolhouse met weids zicht op de tuin. Achter een groot panoramisch raam gaat een Chaleur combisauna met zoutwand en infraroodstralers schuil, naast een ontspanningsruimte in prachtig modern design.

Lees meer

My Dream Spa, Meribel (FR)
Deze authentieke chalet in het Franse skidorp Meribel is vervaardigd uit hout en steen. Met zijn adembenemende uitkijkpunt over de vallei en de omliggende bergen, bood het ons de ideale setting voor de installatie van een wellnessruimte. De sauna My Spa Chaleur en het stoombad My Dream Chaleur bevinden zich in de wellnessruimte.

Lees meer

Brinckerduyn, Appelscha (NL)
In het groen van Friesland, op vakantiepark Brinckerduyn, kreeg Alpha Wellness Sensations de kans om een aantal sauna’s te bouwen. Dit resort beschikt over 34 luxueuze huizen, waarvan in 23 een Alpha Sauna aanwezig is.

Lees meer

Aquaterra Oasis, Chisinau (MD)
In Chisinau, bij Aquaterra Oasis, een centrum voor fitness en wellness, heeft Alpha Wellness Sensations een nieuwe sauna en een grote zoutgrot geïntroduceerd. Vanuit beide kamers wordt het uitzicht op het zwembad verzekerd door grote panoramische ramen.

Lees meer

Chaleur 3D sauna, Amsterdam (NL)
In Amsterdam werd in een moderne woning een sauna geplaatst, die juist opvalt door zijn bijzondere vormgeving: de achterwand in 3D. Deze compositie wordt compleet gemaakt door de buitenmuren, die volledig uit glas bestaan. In deze wellnessruimte bevindt zich naast de sauna ook een hamam.

Lees meer

Domaine des Thermes, Rocourt (BE)
Dit project omvat binnensauna’s, een hamam, een koude grot, een zoutgrot, douches en een eclips-buitensauna. De omgeving biedt talloze mogelijkheden voor ontspanning: sauna (met hoge temperaturen), hamams (met vochtige hitte), koude grot (spierherstel, pijnvermindering), zoutgrot (halotherapie waarvan bekend is dat het het lichaam zuivert en gifstoffen elimineert), enz. Al deze wellnessruimtes hebben verschillende afwerkingen en ontwerpen.

Lees meer

If you can dream it, we can build it.

Meer info:
www.alpha-industries.eu
www.alpha-wellness-sensations.be