Alpha Wellness Sensations sluit het jaar af met een reeks prachtige projecten

Ook dit jaar komt Alpha Wellness Sensations weer met een portie mooie projecten en tevreden klanten op de proppen. Hun hoogwaardige producten en meesterschap brachten welzijn bij honderden particuliere en publieke klanten. Ook dit jaar was gevuld met een aantal grote uitdagingen, maar het team heeft volgehouden en het bedrijf is er sterker uitgekomen; de gerealiseerde projecten spreken voor zich.

Luxueuze buitensauna
De luxe buitensauna geheel naar wens van de opdrachtgever vervolledigde met haar moderne vormgeving de patio van de eigentijdse woning. Hier is gekozen voor een doucheruimte met handdouche en grote vierkante regendouche. De sauna is geheel afgewerkt met ayous houtprofielen, hetgeen een ​​frisse en strakke uitstraling geeft. Door de houten latten door te laten lopen op de vloer van de sauna lijkt het alsof ze doorlopen in het terras en wordt alles één mooi geheel. In de rugleuning op de bovenste bank zijn twee infraroodstralers voorzien. Deze zijn los te gebruiken of in combinatie met de sauna en zorgen voor een therapeutische dieptewerking.

Houtgestookte hottub in Cortenstaal en Eclipse sauna
Voor deze tuin in Doetinchem realiseerde Alpha Wellness Sensations een waar kunstproject met Cortenstaal in de hoofdrol. De klanten kozen voor een houtgestookte hottub in Cortenstaal en een grote Eclipse sauna, die eveneens werd afgewerkt in cortenstaal. Ook een bijpassende douche met een Cortenstalen bodemplaat werd op maat gemaakt door Alpha Wellness Sensations. De combinatie van deze 3 elementen, prachtig verbonden met ronde stenen in het gras, biedt een artistiek geheel dat rust en stijl uitstraalt.

Wellness op maat
Hier stopten de outdoor toepassingen van Alpha Wellness Sensation niet! Voor het zwembad van de residentie in Neuvecelle wilde de opdrachtgever een poolhouse met diverse features. Volledig op maat heeft Alpha Wellness Sensations een gebouw ontworpen dat bestaat uit 3 units: de yoga- en fitnessruimte die van 3 kanten uitkijkt op het zwembad en de tuin, de sauna met een prachtig panoramisch raam dat een weids uitzicht biedt op de tuin en daar tussenin bevindt zich het sanitair en de doucheruimte met een perfecte privacy.

Indoor wellness
Inzake indoor wellness spreekt één project zeker voor zich. Een op hout geïnspireerde privésauna kijkt uit op een bos aan de zijkant van het huis. Dit bos was de leidraad voor de indeling van de sauna. Het gehele interieur, van vloer tot plafond en alles daar tussenin, is van hout. Alleen de achterwand in de sauna, volledig van glas, is een uitzondering. De kernen van 2 eikenbomen sieren dit. De wand boven de saunaoven heeft een decoratief houten aspect. Deze bestaat uit doorsneden van acaciabomen. Puur natuur en authentieke stijl!

3 Chaleur infraroodcabines
Voor onze publieke klant die op zoek was naar een oplossing om sociaal leven en een gezonde levensstijl te combineren, installeerden we 3 Chaleur infraroodcabines. Nu kunnen hun gasten het lichaam ontgiften, pijnlijke spieren kalmeren en de stofwisseling stimuleren dankzij de talrijke infraroodstralers. Passend bij het stijlvolle interieur is gekozen voor een strakke en moderne afwerking. Het hout van de wanden en banken is behandeld met natuurlijke zwarte olie. De achterwand is voorzien van spiegelglas met indirecte verlichting, die ook onder de banken terugkeert. Dit maakt het een infraroodbeleving met een zeer luxe uitstraling!

Privé-wellnesscentrum Essenzi
Voor het privé-wellnesscentrum Essenzi was Alpha Wellness Sensations de partner die het nieuwe project tot een perfect einde bracht. Deze unit is zowel strak en modern als warm en gezellig. Maar bovenal is het zeer luxe en biedt het gasten de beste wellness-ervaringen. Pronkstuk hier is de biosauna. Warmte wordt gegenereerd door onzichtbare infraroodverwarming in wanden en banken. Daarnaast zorgt een stoomgenerator voor een hoge luchtvochtigheid met een licht vleugje sinaasappel. De geur, de afbeeldingen op de achterwand en de stoom zorgen voor de zuidelijke sfeer. De unit heeft ook een klassieke Finse sauna, een infraroodruimte, een luxe douche en een spa op het dakterras, zodat u een echte rooftop ervaring kunt beleven in de hottub. Het enige wat je in deze ruimte kan missen is tijd om er lang genoeg van te genieten!

De missie van Alpha Wellness Sensations blijft om hun klanten een plaats van pure verwennerij en totale ontspanning te bieden.

If you can dream it, we can build it.

Meer info:
www.alpha-industries.eu
www.alpha-wellness-sensations.be