Zwembadsector zet het eindejaar spetterend in met awardshow!

Goud, zilver of brons? Vanavond worden de beste zwem- en wellnessprojecten bekroond tijdens het gala van de wedstrijd “Belgische Zwembad-, Wellness- en Zwemvijverbouwer 22/23”.

Het is de eerste keer sinds de coronapandemie dat de sector met zo’n grote groep samenkomt in België. Het zal dus ongetwijfeld een spetterende avond worden. Tijdens het gala mogen de winnaars niet alleen hun prijs in ontvangst nemen. Ze worden ook nog eens getrakteerd op een culinair diner in de sprookjesachtige setting van Hof te Rhode in Diest, de vaste stek voor de prijsuitreiking.

Al 17 jaar een vaste waarde voor de eindklant 
De wedstrijd “Belgische Zwembad-, Wellness- en Zwemvijverbouwer” is overigens al aan zijn 17e jaargang toe. De deelnemers konden zich tot aan het begin van de zomer met hun beste projecten in te schrijven voor de wedstrijd. Een professionele jury, bestaande uit vakmensen uit verschillende disciplines, heeft elk project nauwgezet beoordeeld op vlak van techniek, design en afwerking. Na een uitvoerige deliberatie werden alle laureaten zorgvuldig uitgekozen. 

De wedstrijd ‘Belgische Zwembad-, Wellness- & Zwemvijverbouwer’ is een krachtig marketinginstrument dat de winnaars volop kunnen inzetten om het vertrouwen van hun klanten te winnen. Een zwembad, zwemvijver of privésauna plaats je niet ondoordacht. Het is een aanzienlijke investering waarvoor je met een betrouwbare partner in zee wilt te gaan. Wie wint in de wedstrijd wint daarmee ook de geloofwaardigheid waarnaar de eindklant op zoek is.  

De winnaars zetten hun prijs in als een marketingtool om de kwaliteit van hun werk te benadrukken. Het niveau is dan ook zeer hoogstaand. Deze wedstrijd vergroot niet enkel de visibiliteit van de laureaten, ze zorgt ook voor een algemene verbetering van het niveau dat in de sector wordt gehanteerd. Techniek, kwaliteit van de afwerking, originaliteit, innovatie en veiligheid zijn de factoren waarop de winnende projecten worden beoordeeld.

Maar liefst 52 prijzen werden uitgereikt. De organisatie spreekt dan ook over een zeer geslaagde editie.  

De lijst met winnende projecten kan je vanaf volgende week terugvinden op zwembadenplus.be of door een digitale catalogus aan te vragen via [email protected].