CF Group Benelux: voor elk probleem een oplossing!

CF Group Benelux biedt een breed gamma producten voor een optimaal onderhoud van uw zwembadwater: chloor, pH regulatoren, anti-kalk, anti-algen, vlok-, reinigings en zuiveringsmiddelen.

Bij CF Group Benelux is er voor elk probleem een oplossing. Als er bijvoorbeeld te veel kalk in het zwembad zit, zal de ANTICAL oplossing de kalkaanslag snel verwijderen en beschermen tegen verdere kalkvorming. Bovendien werkt ANTICAL ook tegen de corrosie van ondergedompelde metalen onderdelen, waardoor het een uitstekend dubbel middel is voor het onderhoud en behoud van een zwembad.

Een ander voorbeeld: als het water in het zwembad troebel is, biedt CF Group een zuiveringsmiddel tegen fosfaten en metalen, 100% biologisch afbreekbaar. Hierdoor worden colloïdale stoffen en in het water zwevende deeltjes verwijderd, zodat het zwembadwater weer kristalhelder wordt. Het verwijdert ook fosfaten en zware metalen. Voor gebruik in zwembaden en spa’s. Als er nog sporen op de waterlijn zitten, is er een MELPOOL gel reinigingsoplossing, die perfect is voor het verwijderen van vettige aanslag op de waterlijn van een zwembad. Het is geschikt voor alle soorten voeringen, polyester, beton, mozaïek en tegels. Deze GEL-D reiniger tast het oppervlak van roestvrij staal en voeringen niet aan.

Ten slotte moet een zwembad ook tijdens het koude seizoen worden beschermd met een winterbehandeling. Dit houdt het water helder en voorkomt kalkafzetting tijdens de ongebruikte periode.

Heeft u een probleem en weet u niet welk product u moet gebruiken, neem dan contact op met CF Group Benelux via [email protected] of +32(0)2 648 17 82.

Meer info:
[email protected]
02 648 17 82