Nieuwe led-lichtring zorgt voor sfeer in het zwembad

Het door een turbine aangedreven tegenstroomsysteem HydroStar is op zich al een highlight in elk zwembad. BINDER heeft nu als accessoire een stijlvolle led-lichtring op de markt gebracht die met kleurrijke effecten de zwembadbeleving perfect maakt.

Wat is er fijner dan na een stressvolle dag ontspannen met een duik of wellnessoefeningen? Trainen in het water wordt met het turbinezwemsysteem HydroStar van BINDER nog leuker, omdat de krachtige volumestroom aanvoelt als de stroming van een rivier. Het tegenstroomsysteem is verkrijgbaar in verschillende prestatieniveaus met debieten van 160 tot 1.200 m3 per uur. Je kan het systeem eenvoudig bedienen met een afstandsbediening, piëzoknop of via de BINDER24-app. Het turbinezwemsysteem HydroStar is snel geïnstalleerd door onze gespecialiseerde dealers, bovendien verbruiken ze 80 procent minder energie dan pompaangedreven systemen.

Geheel nieuw is nu een lichtring, die direct op de uitstroomopening van de turbines wordt gemonteerd. De leds kleuren het water met licht en creëren zo een unieke sfeer. Uit meer dan 6.000 RGB-mengkleuren kan iedereen zijn eigen individuele lichtconcept samenstellen. De lichtsterkte kan met een praktische dimfunctie op de afstandsbediening en in de BINDER24-app nauwkeurig worden geregeld. Naast een kleurwisselmodus is het ook mogelijk om een ​​specifieke kleurtint te selecteren.

De nieuwe led-lichtring kan op grote belangstelling rekenen in de professionele wereld en heeft een prijs gewonnen: de jury van de German Design Awards 2022 lauwerde het product in de categorie “Excellent Product Design Lighting”.

Meer info:
www.binder24.com/nl/productwereld/accessoires/