Giovani Oosters van hotel-restaurant Vous lé Vous investeert in een Eclipse combi sauna van Alpha.

Zonder twijfel is de cilindervormige Eclipse, met diameters 250cm tot 360cm, een van de meest betoverende outdoor cabines. De Eclipse is verkrijgbaar als sauna, hammam en als infraroodcabine, maar ook relax- en kleedruimtes behoren tot de mogelijkheden van het Eclipse concept.

De ronde vorm past perfect op een terras, in de tuin of zelfs bij een berghut. De Eclipse wordt opgebouwd met een metalen structuur die volledig wordt geïsoleerd. De buitenkant is standaard bekleed met EPDM en afgewerkt met heidematten. Optioneel kan de Eclipse worden bepleisterd of worden bekleed met Cortenstaal. Aan de binnenzijde is de Eclipse voorzien van profielen uit hemlock, ceder of aspen met banken in wave vorm uit ayous hout vervaardigd. De achterwand is volledig bekleed met zoutstenen uit de Himalaya. De glazen voorwand en de LED-verlichting onder de rugsteunen geven de sauna een extra romantisch tintje. De cabine kan worden uitgerust met een elektrische-, houtgestookte – of gasoven. Het design is niet louter esthetisch maar ook functioneel. Dankzij de ronde wanden worden er geen dode hoeken verwarmd terwijl dat bij een traditionele sauna wel het geval is.

Nu staat een prachtige Eclipse combi sauna te pronken bij Giovani Oosters van boutique hotel-restaurant Vous lé Vous te Wimmertingen. In deze maatwerkcabine bevinden zich aan de ene kant een infrarood lounge bank en aan de andere glooiende saunabanken. Er is een dubbele glazen voorwand met omkleedruimte en nieuwe accessoires zoals handdoek-, brillen- en aromahouders. De achterwand uit zoutsteen is gebleven en de design Drop oven zorgt voor een extra touch. Bij een hotelovernachting kan men in badkledij tussen 10.00 en 21.00 uur gratis van deze combi Eclipse gebruik maken. Kortom, wellness pur sang in het idyllische Haspengouw !

Alpha-Industries
Stadsheide 27
B-3500 Hasselt

Website:
www.alpha-wellness-sensations.be
www.dr-kern.de
www.alphawellnessgallery.com