BINDER: Fitness met een druk op de knop

Veel zwembadbezitters gebruiken hun zwembad nauwelijks voor sporttrainingen omdat langdurig zwemmen vaak niet mogelijk is. Met het HydroStar turbine-zwemsysteem verandert uw zwembad in een handomdraai in een sport- en wellnessparadijs.

Voor bestaande zwembaden heeft BINDER het EasyStar-retrofitsysteem ontwikkeld dat snel en eenvoudig door gespecialiseerde dealers kan worden geplaatst. EasyStar biedt hetzelfde vermogen en dezelfde functies, prestatieniveaus en volumestromen, van 160 tot 550 m3 per uur, als het vaste HydroStar turbine-zwemsysteem. Dankzij het moderne, tijdloze ontwerp past de EasyStar harmonieus in elke omgeving.

Het turbine-zwemsysteem zorgt voor een zeer krachtige natuurlijke stroming. De zwemmer is dus altijd in balans en kan zich concentreren op de techniek. EasyStar kan eenvoudig en gemakkelijk worden bediend met de afstandsbediening of smartphone. Met de HydroStar-app kan de gebruiker tevens individuele trainingsprogramma’s instellen.

Het BINDER turbine-zwemsysteem is niet alleen efficiënter dan conventionele pompgestuurde systemen, maar ook significant zuiniger. In vergelijking met deze systemen verbruikt HydroStar maar ongeveer 20 tot 50 procent van de energie. Een ander voordeel zijn de lage onderhoudskosten: aangezien de lagers van de turbinemotor door het water worden gesmeerd is de HydroStar onderhoudsvrij.

Het unieke turbine-zwemsysteem verandert een eenvoudig zwembad in een populaire ontmoetingsplaats voor het hele gezin. Of het nu gaan om uithoudingszwemmen, gezondheidstraining, wellnessbehandelingen of spetterend plezier: met EasyStar is alles mogelijk. De behuizing is verkrijgbaar in alle RAL-kleuren. EasyStar wordt verkocht via geselecteerde en gespecialiseerde verdelers. Meer informatie op www.hydrostar-binder.de/be/.