Bezoek T&A op één van de internationale beurzen van het najaar

Technics & Applications, de Belgische fabrikant van automatische zwembadafdekkingen neemt naar goede gewoonte weer deel aan de internationale zwembadbeurs in Barcelona en Keulen. We hopen u te mogen verwelkomen op onze stand!

Afdekkingen zijn actueler dan ooit. Spijtig genoeg zijn er dit jaar al een aantal dodelijke ongevallen gebeurd waarbij kleine kinderen zijn verdronken. Een zwembad moet gelijk staan aan plezier en ontspanning, maar we mogen niet blind zijn voor de gevaren. Daarom zullen we dit jaar extra de nadruk leggen op onze AquaGuard veiligheidsafdekking. Deze afdekking, die het zwembad volledig afsluit, heeft niet alleen voordelen qua properheid en onderhoud, ze haalt grote onderscheiding op het vlak van veiligheid. Daarenboven werken we aan een versie waarbij de sleutelschakelaar wordt vervangen door een esthetisch en gebruiksvriendelijk touchscreen. Verder zullen er relais voorzien worden om de waterbehandeling of pompsnelheid aan te sturen.

Ook wat de AquaTop lamellenafdekking betreft zullen een aantal nieuwigheden worden voorgesteld zoals nieuwe inbouwdelen voor foliebaden en een rolluikbediening via de T&A app.

Naast onze bestaande AquaTop en AquaGuard afdekkingen, zal ook de RollOver spa afdekking inclusief liftsysteem worden voorgesteld.

Tot ziens in Barcelona of Keulen!