Ontdek Alpha Home, de nieuwste sauna-oven van Alpha Industries! 

Met trots meldt Alpha Industries de geboorte van haar jongste telg in de familie van sauna-ovens: de Alpha Home. Deze vrijstaande oven is volledig in eigen huis ontwikkeld en wordt ook in huis geproduceerd.

Na de Alpha Heat wandoven, die Alpha Industries al meer dan 30 jaar zelf produceert, was een nieuwe sauna-oven een logische volgende stap voor het bedrijf.

De nieuwe Alpha Home sauna-oven is namelijk het antwoord op de stijgende vraag naar vrijstaande ovens in combinatie met glazen wanden. De Alpha Home is compact en stoer tegelijk. Het moderne design is aan 4 zijdes te bewonderen en kan in 12 verschillende kleuren ( van zwart, wit, grijs … tot zelfs oranje of geel ) worden afgewerkt.

Afmetingen : 46x31x62 cm  (bxdxh)
Capaciteiten : 3.5, 4.5, 6, 8, 9 kw

In 2021 wordt het gamma nog verder uitgebreid met een achterwandoven en een Alpha PRO versie van 6 tot 24 kW. Hiermee kan Alpha Industries ook zijn professionele klanten bedienen en de merknaam Alpha nog meer naar voren schuiven.

Het is de ambitie van Alpha Industries om zo veel mogelijk in eigen huis te produceren om aldus zo veel mogelijk controle over het eindproduct te behouden.

In deze uitdagende tijden worden social distancing en dus ook social media steeds belangrijker.

We hebben daarom een nieuwe Facebook pagina gemaakt: via Alpha Wellness Sensations België Nederland kan je steeds weer de laatste nieuwtjes/projecten ontdekken. Alvast bedankt om onze berichten zo veel mogelijk te liken en sharen zodat onze producten aandacht van de consument krijgen.

Meer info: www.alpha-wellness-sensations.com