Fluidra presenteert OCTEO 

OCTEO, de nieuwe designpoten voor de bovengrondse oprolsystemen van AstralPool, geven je zwembad een moderne touch.
OCTEO is helemaal made in France. De designpoten zijn ontworpen in samenwerking met een designer. De moderne, stijlvolle & luchtige vormgeving is tijdloos. En de vier gecombineerde kleuren zijn volkomen in harmonie met de trendboeken die in de decoratiesector zijn ontwikkeld. OCTEO is een gemotoriseerd oprolsysteem met eindstop en elektrolysecontrole, geschikt voor zwembaden tot maximaal 7,5 x 17m.

De pluspunten
– Een modern design & profiel
– Het assortiment bestaat uit 4 tweekleurige modellen
– De designpoten zijn voorzien van bluetooth, een exclusiviteit van AstralPool

Een exclusief technisch kenmerk van OCTEO is dat de poten voorzien van een bluetooth receiver om de afdekking eenvoudig te bedienen via de applicatie COVER CONNECT. OCTEO is conform aan de norm NF P90-308, deze applicatie staat toe om de afdekking te openen en te sluiten vanaf een smartphone. De applicatie COVER CONNECT is gratis & zonder abonnement te downloaden. Wanneer je deze app combineert met met OCTEO, ben je bovendien in staat om de zwembadafdekking op moderne wijze te beveiligen.

Personen die liever geen smartphone gebruiken,  de OCTEO tevens bedienen via de een draadloze wandbedieningskast of een afstandsbediening in de vorm van sleutelhanger (deze laatste is niet conform aan de norm NF-P90-308).

Tot slot maakt de uitschakelbare buismotor het mogelijk het zwembad handmatig te beveiligen en is de sleutelschakelaar discreet maar toegankelijk op ergonomische hoogte.
Garantie motor en stuurkast: 5 jaar

OCTEO is exclusief voor de professional in de zwembadsector.

Meer info: [email protected]