Ontdek het ‘bain Nordique’ van Alpha Industries

Alpha Industries lanceerde op Batibouw eerder dit jaar de ‘bain Nordique’ houten tobbe. Het getoonde model, op dat moment nog een prototype, is ondertussen afgewerkt en geoptimaliseerd. Dankzij een verbeterde constructie, grotere houtkachel met luchtaanvoer en 30 % meer contactoppervlak met het water kan deze spa de temperatuur van 10°C tot 40°C laten stijgen in minder 3 uur tijd!

De ‘bain Nordique’ is beschikbaar in twee maten (diameter 120 en 180 cm) en verschillende houtsoorten zoals red cedar en thermo ayous. De spa komt standaard met een 125 mm dikke vloer, banken, trap en afvoer. De cover in red cedar en thermo ayous zijn optioneel verkrijgbaar.

Geef je de voorkeur aan een spa met massagefuncties? Ook dan kan je bij Alpha Wellness Sensations terecht voor een spa die aan al je verwachtingen voldoet. Onze hoogwaardige spa’s zijn verkrijgbaar in rvs, acryl, hout en mozaïek. Je kan kiezen uit een hele reeks eigen ontwerpen. Alle spa’s van Alpha Wellness Sensations kunnen volledig worden ingebouwd. Voor al onze prachtige designs bestaan verschillende omkastingsopties zoals o.a. Corian®, thermisch behandeld Ayous, steenfineer en Woodermax®. Bovendien bieden we ook een heel assortiment aan swimspa’s aan voor de liefhebbers met iets meer armslag.

Op vakantie gaan zal deze zomer helemaal niet meer vanzelfsprekend zijn. We hebben eindelijk meer tijd om de tuin op orde te brengen en over het vakantiegevoel thuis na te denken. Wat is er mooier dan in een jacuzzi of spabad zitten met zicht op een ondergaande of zelfs opkomende zon? Natuur en buitenlucht hebben een extra positief effect op het welzijn van de mens. Bovendien is het regelmatig nemen van een spabeurt goed voor het immuunsysteem, hetgeen nu extra belangrijk is.

Laat Alpha Industries je dromen waarmaken.
https://www.alpha-industries.eu/